|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Na wymianę : Opium EDT 30 ml + balsam 75 ml
Witam, mam do zaoferowania :
Opium EDT 30 ml (pięć razy psiknięte, więc praktycznie nic nie ubyło) balsam Opium 75 ml ( nie uzywany) oczywiscie wszystko oryginalne, kupione w Sephorze, YSL Nie pasuje mi niestety zapach, dostalam je w prezencie na Gwiazdkę, ale nie moge ich używac chcialabym wymienić na jakies perfumy - kobiece, slodko - kwiatowe, lub świeże - kwiatowo - owocowe, do dogadania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Na wymianę : Opium EDT 30 ml + balsam 75 ml
Może u mnie znajdziesz jakis zapach dla siebie? Polecam Elizabrth Arden After five jest właśnie kwiatowo - słodki ale ta słodkość nie jest spożywcza. Jest delikatnie orientalny.
Poza wątkiem mam jeszcze Sunflowers EA 40 ml z 50 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo zainteresowana perfumami.Może chciałabyś Neonature Seve z małym ubytkiem z 50ml,zapach śliczny wiosenno letni.Opis z Kwc:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6503 lub E.Arden Spiceed Green Tea woda perfumowana,maleńki ubytek z 50 ml,równi3eż zapach w sam raz na lato.Interesuje Cię coś z tego i ewentualnie jeszcze z linków w podpisie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Różo jesli jesteś zainteresowana to sie cieszę
![]() Musisz tylko przemysleć wysyłkę do Irlandii. Przesyłka poleconym priorytetem kosztuje ok. 10 zł zależy jeszcze od wagi. Idzie do mnie jakies 1,5 do 2 tyg. Ode mnie do Polski idzie tydzień. Żeby Ci sie opłacało moge oddać Sunflowers za twoje Opium bez balsamu. Jestem skłonna cos Ci jeszcze dołożyć do perfum . Może wybieżesz sobie cos jeszcze z mojego watku np. cienie do powiek Jako , że jesteś osobą nową na targowisku prosiłabym Cię o wyslanie przesyłki jako pierwsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jestem zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.