|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Gość
|
Weroniki, Wroncie, Weroncie,Wercie łączymy się
Poszukuję innych dziewcząt o imieniu Weronika
Pochodzenie: grecki phero - niosę oraz nike - zwycięstwo - osoba niosąca zwycięstwo greckie iere ikon - prawdziwe oblicze Imię biblijne - św Weronika ocierała twarz Jezusowi Zdrobnienia: Wronka, Weronka, Wercia, Werka Charakterystyka: Osoba o tym imieniu jest dobra, zaradna i godna najwyższego zaufania. Jest głęboko religijna. Posiada duże doświadczenie życiowe, toteż chętnie służy innym radą. Zajmuje się działalnością altruistyczną, służy pomocą innym. Potrafi dawać przykład jak należy radzić sobie w życiu. Swoje dzieci uczy poprzez pracę. Jest osobą godną najwyższego szacunku. W swych przekonaniach bywa konserwatywna. Posiada zamiłowania do sztuka artystycznych, lubi przyrodę, czyta dużo książek. Ma talent pisarski oraz dar wymowy, dzięki czemu jest postrzegana jako osoba godna roli przewodnika. U mnie prawie wszystko się zgadza (poza religijnością, poglądami konserwatywnymi (jestem socjaldemokratką nieznoszę konserw ![]() A i nieznoszę jak się mówi do mnie po imieniu - Weronika jest nazbyt oficjalnie wolę Werkę, ![]() ![]() Pozdrawiam Werka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Weronik, Wroncie, Weroncie,Wercie łączymy się
no to ja sie podpisuję
![]() Weronika jestem i tylko taką formę proszę stosować ![]() ![]() ![]() mama mówi nieraz na mnie Weronka, w szkole specyficzny pan doktor Wero ![]() ![]() ![]() ![]() Z tego znaczenia prawie wszystko się zgadza "Ma talent pisarski oraz dar wymowy, dzięki czemu jest postrzegana jako osoba godna roli przewodnika. " <-- tylko z tym to nie bardzo wyszło ![]() ![]() Ale co to tylko my dwie tu jesteśmy ?? ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Dot.: Weronik, Wroncie, Weroncie,Wercie łączymy się
Nie, napewno jest więcej, tylko nie chcą się ujawnić. Witam imienniczkę, ja Weroniki w przeciwieństwie do ciebie nie znoszę - wolę zdrobnienia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.