|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Birmane Van Cleef& Arpels
Wymieniłabym Birmane EDT- 50 ml i dezotorant takiż- ubytki minimalne. nieaktualne
Szukam czegoś szyprowego, ostrzejszego lub jakiegoś "dziwadełka". Będę wybredna, bo Birmane jest pięknym zapachem, ale kusi mnie coś nowego... Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-08-14 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Birmane Van Cleef& Arpels
Znajdziesz coś u mnie za samą wode ,bez dezodorantu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zielona, pomyślę troszkę, wzięłam pod uwagę Neblinę, ew. Libertine. Zaciekawił mnie też ten Aubusson. Mogłabyś napisać o nim coś więcej?
Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-08-13 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Neblinę moge polecić najbardziej,mam już którąś flaszkę z kolei(pozbywam się zapasowej) i zapach mi się nie nudzi ,jest niesamowicie trwały i ciekawy.
Libertine to zupełnie nie moja bajka,chociaż ma super opinie . Natomiast Aubusson coś w sobie też ma ,napewno nie jest to typowy kwiatowy zapach,co dziwne raczej zupełnie inaczej wyobrażam sobie ten zapach niż jest opisany w KWC,na mnie raczej nie jest świeży,pierwsze chwile mam wrażenie zapach papierosów(ale to jest tylko moje własne odczucie),potem jest ciepło zielony,zapach rozgniecionych łodyżek kwiatow. Nie potrafię niestety opisywać pięknie jak inne dziewczyny więc wątpię czy coś Ci pomoge. Z tych wszystkich trzech dla mnie najładniejsza jest Neblina(zresztą dla większości oceniających też). Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-08-13 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze cos u mnie? Pozdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
mam Desirade Aubusson - ciekawy , w klimacie który mógłby Ci sie spodobać ok,45/50. Może uda Ci się znależc jakiś opis bo ja sobie nie za bardzo z tym radzę.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zielona, namyśliłam się... zależaloby mi na pozbyciu się obu flakoników, w komplecie, tak że chyba nie skorzystam z propozycji.
Silencjo, też niestety u Ciebie nie znalazlam. Ragutko, na Osmoz nie udało mi się wyszukać, gdzieś indziej znalazłam skrótowe opisy- kwiatowy jest? Doczytałam- niby ostry, orientalno- kwiatowy. Czy taki? Czy bardzo słodki? Wolałabym nie... Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-08-13 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
a moze by Cie intersowało Cinema Festival YSL?
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
w moim odczuciu słodki to on nie jest ,kwiatowy na pewno a orientalność w nim nie jest taka przyprawowa tylko raczej ma też roślinne jakby tło.
To naprawdę fajny zapach , tylko u mnie jakoś tak zagubiony i nie pamiętam o nim. Ale cos w sobie ma , takie ciepło i klimat pewien. Może na basenotes cos będzie , jakiś opis nut.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.