|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
POSZUKUJE psa :(
Jeśli nie wolno mi tutaj dawac ogłoszenia, wątku o zaginięciu pieska to przepraszam.
Wiem , ze na plotkowy wchodzi dużo osób o dobrym serduchu i jest napewno rzesza takich które mieszkają na Dolnym Śląsku. Pies nie jest mój lecz osoby , która mi pomogła. Osoby poznanej w necie. Zapewnie też macie takie przyjaźnie i wiecie o co chodzi..o rewanż, serce. Napisalam podobne ogloszenie na WiZOOż. Dnie uciekają a ukochanego psa nie ma stąd decyzja aby jeszcze zamieścić tu. Misia zaginęła 29 kwietnia. To madry pies ale wystraszyl się burzy. W linku który zamieszczam jest jej zdjęcie oraz opis. Jeśli macie pomysły, widziałyście gdzies podobną suczkę, bardzo proszę o wiadomość. Ogłoszenia, plakaty , sołtysi, weterynarze, schronika wiedzą o psie. Proszę o czujność ,szczegolnie osoby z Dolnego Śląska. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=333811 Dziękuje i przepraszam za zanieczyszczanie forum
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: POSZUKUJE psa :(
proponuje zrobic profil na naszej klasie ze zdjeciem psa,duzo ludzi dodaje sobie wtedy to zdjecie jako glowne zeby inni mogli je widziec,to naprawde szybko sie rozprzestrzenia,widzialam kiedys taki profil po miesiacu pies sie znalazl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje , jesteś kochana
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.