|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Beskidzka Wyższa Szkoła Umiejętności w Żywcu
Hej dziewczyny,
Nie bardzo wiedziałam na, którym dziale napisać na ten temat, ale myślę, ze tu będzie dobrze. Mam do was małą prośbę odnośnie tej szkoły. Chciałabym sie o niej dowiedzieć czegoś więcej i najważniejsze czy ją polecacie. Jeśli nie to podajcie interesującą alternatywę (ważne żeby było HOTELARSTWO). Z góry dziękuje ![]() =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Beskidzka Wyższa Szkoła Umiejętności w Żywcu
Eh.
Ja tam Ci już po nazwie i miejscowości mogę powiedziec, że ta szkoła to dziadostwo, po którym otrzymasz nic nie warty papierek, który jedynie na ścianie zawiesic można. Poszukaj czegoś lepszego, może bardziej znana i renomowana uczelnia, a nie takie robienie złudzeń w szkołkach tego typu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Szkoly nie znam ale jezeli chodzi o Hotelarstwo to kierunek jest super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Chyba jednak zastanowie się nad tą szkołą. Może mi ktoś poradzić jakąś dobrą szkołę na śląsku lub w Małopolsce??????? Z góry dzięki =) =) =)
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Tzw. 'renomowane' uczelnie wcale nie dają gwarancji dobrej pracy i wszystkich drzwi otwartych
![]() ![]() A jeśli już o ‘renomę’ chodzi ![]() "W rankingu uczelni wyższych, przygotowanym przez „Rzeczpospolitą” i „Perspektywy”, Beskidzka Wyższa Szkoła Umiejętności w Żywcu uplasowała się na 23 miejscu na 96 ocenianych niepublicznych uczelni prowadzących studia na poziomie licencjackim lub inżynierskim." (nie rozumiem wypowiedzi typu 'już po nazwie i miejscowości mogę powiedzieć, że ta szkoła to dziadostwo'... przecież w tej szkole studiuję się m.in. kierunki związane z turystyką, zatem Żywiec nie wydaje się aby odpowiedniejszy niż np. Białystok? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.