![]() |
#1 |
BAN stały
|
podsumowanie:)
wiecie co dziewczynki?przejrzalam tyyyyyyyyle tu galerii paznokci i powiem wam ze takie wzory jak robi moja kosmetyczka nikt by takiego nie zrobil. no poprostu jest artystka- malo powiedziane. dziewczyny jak robicie to na jedno kopyto- np hologramy,taka jaka ma ta kosmetyczka fantazje nikt nie ma..... jest niesamowita... nie obrazajcie sie ale mowie co mysle
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: podsumowanie:)
Jaki ma sens ten wątek??
![]() ![]() ![]()
#3 |
Zadomowienie
|
a jakies potwierdzenie w formie zdjec moze wypadaloby zalaczyc? bo mnie ciekawosc zrzera
![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
tez jestem ciekawa... no to podsumowala nas dziewczyna... wstyd sie teraz pokazac
![]()
#5 |
Zadomowienie
|
no bardzo chciałabym zobaczyć jakie to fantastyczne wzorki robi Twoja nadzwyczajna kosmetyczka...Ciekawość mnie zrzera
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
Podsumowanie czego? Jakbyś nie zauważyła dziewczyny, które wklejają tutaj prace są w głównej mierze amatorkami i samoukami. Robią to dla siebie i ewentualnie znajomych. Nie skończyły profesjonalnych kursów, a to że nie mają fantazji jest tylko Twoją subiektywną oceną. Może jakby pracowały w salonie kosmetycznym i miały po 30 różnych odcieni jednego koloru lakieru, tony drobinek, brokacików, holo, kwiatków, diamencików i innych bzdet - myślę, że też by ich wyobraźnia się rozwinęła. Jasne, nikt się nie obraża na Ciebie. Wyraziłaś swoje zdanie, ale nie poparłaś żadnymi dowodami. A więc czekamy na zdjęcia prac tej artystki ![]() Wystarczy pewnie, że zrobisz foto swoim paznokciom? No bo chyba nosisz tam jakieś dzieło? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamiast bezsensownie klepac w klawiature, moze wkleilabys jakies zdjecia udowadniajace wyzszoc tej wspanialej artystki? ![]() Cytat:
![]() zreszta dziewczyny robia to w warunkach domowych, nie maja wszystkich dostepnych ozdob na rynku by sobie tak szalec, a i tak wychodza im cuda. chyba nikt sie nie obrazi za bezsensowne pisanie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
poprosimy o choćby jedno -dwa zdjęcia.. a skad wiesz jaka my mamy fantazje?? moze nie kazdego stac na milion ozdóbek 2 miliony lakierów zele akryle kursy itd... ?? i nikt nie mowi ze jestesmy niewaiomo jak utalentowane - wiec o co Ci chodzi? pomysl troche przed zalozeniem tematu.. smieją się z Ciebie!!
NEW: french+czerwone mini holo oraz błękitne stópkiZAPRASZAM ![]() ----------------------------------------------------------------------- Moje Pazurkowe Zakupy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...14#post5044314 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie ten wątek to czysta PROWOKACJA....
![]() ![]()
#10 |
Zakorzenienie
|
dokładnie. .. czekamy z niecierpliwościa na foty
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ale fajny wątek! No, nie mogę !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Az mi sie humor poprawił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Wy się tak nie śmiejcie tylko pracujcie nad swoją wyobraźnią, a nie...wszystko na jedno kopyto!
![]() joke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#15 |
Zakorzenienie
|
to co, zamykać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Nie, nie, nie... Prooosze... Nie zamykaj. Ja bym fotki tych niesamowitych arcydzieł, wykwitów nieziemskiej fantazji i niespotykanego talentu chciała zobaczyć. Zresztą kto by nie chciał
![]()
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me ![]() Zapraszam na bloga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja również, może się czegoś nauczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
no i coś nie widac fotek tych znakomitych, cudownych pazurków które zostały zrobione przez genialna, wspaniałą kosmetyczke...
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Choc to najbardziej besensowny watek jaki ktokolwiek kiedykolwiek stworzyl na wizazu proponowalabym nie zamykac chocby do czasu wklejenia zdjec. Wszystkie chcialybysmy zobaczyc te cuda, ktore tak zachwala laura
![]() Zawsze sie mozna czegos nauczyc, zwlaszcza, ze WSZYSTKIE wizazanki na jedno kopyto robia ![]() Wiec czekamy ![]()
#20 |
Rozeznanie
|
laura87 wpuscilas takiego "szczura" na forum i teraz nie masz nawet odwagi sie odezwac??? halo?? ja tez sie moze wypowiem bo jestem z kielc tak samo jak laura87...i powiem Wam dziewczyny ze to co ogladam w galeriach na wizazu niejednokrotnie zapiera dech w piersiach. Kielce natomiast pod wzgledem zdobienia paznokci sa zacofane do tego stopnia ze malo pań nosi cokolwiek poza frenczem z jakimis delikatnymi dodatkami, ewentualnie jakims malo skomplikowanym zdobieniem kolorowym (holo, brokat etc.). Takze nie wiem laura gdzie ty ta kosmetyczke dorwalas...i u kogo widzialas te "atystyczne" zdobienia, bo ja od prawie roku przypatruje sie uwaznie paznokciom kieleckich pań nawet na ulicach lub w autobusie (takie małe zboczenie) i nigdy nie widzialem nawet namiastki "artystycznego" zdobienia.
![]()
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A apropos gapienia sie na paznokcie kobiet na ulicach to ja tez tak robie. Na dlonie facetow rowniez sie gapie bardzo intensywnie (az mi czasem glupio) Takie male zboczenie zawodowe ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ja tez czekam
![]()
#23 | ||
Zakorzenienie
|
No i nadal nie widać tych arcydzieł....
![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Oj wy takie niecierpliwe. Myslicie ze to takie hop siup, a tu trzeba profesjonalna sesje zdjeciowa zorganizowac, wszak takie dziela potrzebuja odpowiedniej oprawy. A Testino widocznie dzis zajety
![]()
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me ![]() Zapraszam na bloga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
kurde.... załamałam się... to ja tu jakieś goopie wzory wymyslam, świecidełka zapodaję i d...a ? eh, kończę z tym, to bez sensu, narobi sie człowiek, narobi a tu pyk.. jednym zdaniem złamano mi karierę i to na dodatek wirtualnymi ( czyt. niewidzialnymi) paznokciami.... Czas na emeryturę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Tłum prosi o:
#27 | |
Ordnung muss sein!
|
Cytat:
trzymaj sie dziewczyno!....chlip,chli p....laczymy sie z toba w bolu.....chlip,thruuuuuuu u(wysmarkanie nosa)-kip goling Awus,kip goling-DO DIASKA-ta zagraniczna klawiatura nie ma literki eu!jak lyzka,albo lopata.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Eeee tam tylko foty i foty ... Ale Wy jesteście
Ja wierzę na słowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laski przeca to prowokacja, zamknijcie wątek, bo szkoda miejsca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
No wiesh
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.