|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szorstkie uda !
A więc moje uda a raczej nogi są straszne jednym słowem chciała bym aby były chociaż troche gładsze niż są teraz ale nie wiem jak sie do tego zabrać peelingi nie pomagają
![]() Słyszałam o "mydle siarkowym" a siarka wysusza naprawde nie wiem co mam zrobic prosze o pomoc i dobrą rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Szorstkie uda !
moge ci polecic peeling do ciala Lirene, ostatnio go kupilam i jestem zadowolona, mam ten antycellulitowy, o kolorku pomaranczowym, ma bardzo grube drobinki. Jak pomasujesz sie pod prysznicem gabeczka, tylko szorstka to powinno pomoc.Mi pomoglo nawet na szorstkie ramiona, mialam takie malusienkie krosteczki, czy cos w tym stylu.teraz nie mam. nie wiem czy tobie pomoze. moze sprobuj peelingu z bardzo grubymi ziarnami + gabeczka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Chciałam Ci serdecznie podziękowac za rade
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
A co rozumiesz przez "szorstkie"? Bo jeśli taką niby gęsią skórkę to to jest nadmierne rogowacenie mieszków włosowych. Wpisz do wyszukiwarki którąś z tych nazw a pojawi się sporo wątków...
Powodzenia w bojach! ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej, spróbuj pilingu z soli, ale na sucho, ob na mokro to szczypie, u mnie rewelacja, krostki na plecach zniknęły a pośladki i uda są gładziutkie jak u dzidzi.Pozrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.