|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wróżka
jestem ciekawa czy któraś z was była kiedyś u wrózki?, jak wrażenia po takiej wizycie czy coś się sprawdziło?
Jeżeli chodzi o mnie to byłam dwa razy i wszystko się sprawdziło, jestem podwrażeniem że pomimo młodego wieku miała taką wiedze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Wróżka
Ja nigdy nie byłam u wróżki. Za bardzo mnie do niej nie ciągneło i nie ciągnie, ale paro razy zastanawiałam jak to jest i czy nie pójść. Ale za każdym razem odstraszały mnie opowieści niektórych dziewczyn z klasy w szkole średniej, które chodziły do takiej jedenej a ta mówiła każdej mniej więcej to samo: będziesz szczęśliwa, szczęśliwie wyjdziesz zamąż itp. Wiem, że jest wiele fałszywych wróżek, ale bałam się trafić na właśnie taką, która będzie mi gadać wiele dobrych rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Hihi, poznałam kiedyś wróżkę, ale prywatnie. Na moje pytanie o rzetelność tego "fachu" bez owijania powiedziała, że mówi ludziom to, co chcą usłyszeć. Wystarczy mieć spojrzenie psychologiczne na ludzi, ich zachowanie, wygląd. Aha, ta kobieta miała niesamowite wzięcie, a całkiem kosztowne były wizyty u niej
![]() ![]() Nie wierzę we wróżki ani horoskopy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie wierzę. Już one potrafią dobrze z człowieka wyciągnąć to i owo i na podstawie tego "przepowiedzieć" przyszłość. Wg mnie chodzenie do wróżki to strata kasy i czasu. I szczerze mówiąc, nie rozumiem, Madziorku, co miałaś na myśli pisząc, że tamta wróżka miała "wiedzę"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja osobiście również nie wierzę, ale przytocze dwa przypadki koleżanek,
jedna była u tej samej wróżki dwa razy, w niedługich odstępach czasu, (ale kobieta jej na pewno nie kojarzyła) i za każdym razem usłyszała coś innego, wręcz sprzecznego ![]() druga natomiast..hmm... była u wrózki pare lat temu na wakacjach i usłyszała że do końca roku (czyli w ciągu kilku miesięcy )wyjdziezamąż Coprawda koleżanka nie miała nawet na oku żadnego potencjalneog kandydata aleuznała słowa wróżki za prorocze i czym prędzej wyprzymieżała wszystkie suknie ślubne w całym mieście ![]() prawda jest taka że osóbka o której pisze bardzo chciałą usłyszeć co usłyszała i podejżewam że wróżka nawet specjalnie się nie musiała starać w jej przypadku o "wyciągnięcie tego co trzeba" dlatego zgadzam sie z tym co napisała Komi ![]() " spotkasz na swej drodze meźczyzne....będzie to blondyn, brunet, rudy albo łysy" ![]() pozdrawiam wieczorową porą....
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hehe
![]() powiem tak, sa roznego roddzaju oszusci i naciagacze ![]() ale moge powiedziec z reka na sercu ze przewidywanie czegos jest mozliwe, wiem ze sa sceptycy, ale uwierzcie wiem co mowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
w moim przypadku powiedziała mi o zdolnościach o których nie miałam bladego pojęcia. Może to smiesznie brzmi ale dzis wiem że miała absolutną racje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja byłam jakieś 5 lat temu - jeszcze w szkole średniej. Wybrałyśmy sie z przyjaciółką do jedynej wróżki w naszym mieście - zapukałyśmy w drzwi a baba nawet nam nie otworzyła tylko zaczeła wrzeszczeć "wypuście mnie !!!" i narobiła hałasu na cały blok - zwiewałyśmy z prędkością światła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
ja nigdy nie byłam u wróżki ale kiedyś idąc przez park spotkałam kobietę która mi spojrzała w oczy i powiedziała że jestem baaaardzo uparta .... nie zna mnie a to prawda ciekawe uczucie....
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Dot.: Wróżka
odgrzebuje bardzo stary watek, ale wlasnie sama zastanawiam sie nad wizyta u wrozki... Madziorka - myslisz ze ta twoja wrozka jeszcze praktykuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
kurcze sama bym się też wybrała do wróżki tak z czystej ciekawości tylko się troche boje
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
poczytaj sobie tutaj
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=68368 ja juz jestem przekonana ze pojde,potrzebuje tylko sprawdzonych namiarow.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
ja była u wrózki tydzień temu... bardzo sceptycznie podchodziłam do tego, ponieważ nie wierzę w żadne przopowednie, nie jestem przesądna
ale stojąc nażyciowym zakręcie postanowiłam sprawdzić "co powiedzą karty". udałam się do niej tydzien temu. wróżki zawsze kojarzyły mi się ze starymi rozczochranymi czarownicami a tu przede mną stanęła bardzo atrakcyjna blondynka do tego bardzo miła i ciepła. usiadłyśmy w małym pokoiku zapaliła świeczki i od tego momentu siedziałam jak w jakimś amoku. nic nie mówiłam osobie prócz daty urodzenia. przekładałam tylko karty kiedy prosiła o to. powiem Wam że byłam w szoku. nie wiem czy to co mówiła że sie zdarzy, rzeczywiście będzie miało miejsce, ale to co mówiła o obecnej sytuacji w moim życiu jest w 100% prawdą i nie były to ogólnikowe gadanie które każdy by do siebie podpasował, ale naprawe szczegóły z mojego żcycia które teraz się dzieją ![]() czekałam na te wizytę tydzień, bo wrózka ma strasznie duże wzięcie ![]() ![]()
![]() |
#14 |
BAN stały
|
naked21 a skad jest ta wrozka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
nie wierze w to
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.