|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Całowanie
nie wiem dlaczego ale nie odczuwam przyjemności z całowania się ...
mam chłopaka więc często sie z Nim całuje, ale nie wiem dlaczego nie sprawia mi to żadnej przyjemności... z poprzednim chłopakiem było tak samo. czy ze mną jest coś nie tak? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: całowanie
hm...
powiem ci że mnie, mimo tego że uwielbiam seks i wszelkie pieszczoty to całowanie akurat nie przynosi wyjtkowo dużej przyjemności (podobnie jak delikatne mizianie...) może po prostu jesteś nastawiona na mocniejsze rzeczy niż pocałunki. nie napisałaś o innych rzeczach, czy pieszczoty, seks, przytulanie tez nie dają ci przyjemności... no bo jeżeli jesteś całkowicie obojętna na te sprawy to nie jest to zdrowe i normalne. (oczywiście zależy jeszcze ile masz lat -bo też nie napisałaś) |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Ja zanim pierwszy raz się pocałowałam bałam się, czy to jest trudne, co robić z językiem, jak przechylić głowę i takie tam... Ale wczoraj wreszcie to się stało
)) I było bardzo słodziutko i miło... Bez żadnych wpadek. Czyżby odruch wrodzony? ))) A wy kiedy pierwszy raz sie pocałowałyście?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja znowu uwielbiam sie całowac
Ale teraz najwazniejsze-TYLKO Z MOIM AKTUALNYM TŻ....Wczesniej nie odczuwałam zupełnie zadnej przyjemnosc.Z byłym wrecz nie lubiłam sie całowac-i tak szczerze mówiac to nie myslałam,ze moze to byc az takie przyjemne Wg mnie wazne jest z kim sie całuje-to czyta praktyka-chociaz niektóre osoby sa niewyuczalne jak mój były hahaha
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie martw się tym zbytnio, może potrzebujesz więcej miłości? Bardziej czuć że jesteś kochana? Albo po prostu chcesz czegoś więcej niż pocałunki..
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie,to samo mam
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mi sie własnie wydaje,ze potrzeba miłosci i poczucie,ze sie jest kochana nie wpływa na czerpanie przyjemnosci z całowania Ja np w poprzednim zwiazku naprawde czulam ciepło partnera i nie moge jakos wybitnie narzekac na ten zwiazek....teraz wiadomo,ze jest lepiej i strsza jestem- ale poprostu do tego trzeba miec ajkis talent chyba-jeden umie drugi nie i już....Bo czemu tamten nie umiał a miał lata praktyki??Mówie,ze chłop był niewyuczalny A tu mojego TŻ ja sama uczyłam całowac i ja jestem pierwsza kobieta która pocałował-pare miesiecy a to istny miszcz
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Może całuje Cię nie tak jak lubisz... Moźe czegoś Ci brakuje... jeśli wiesz czego to powiedz mu o tym, jeśli nie...hmmm może być trochę trudno ale jeśli odpowiada Ci w innych sferach to wiesz, na całowaniu świat się nie kończy
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
moze trafiasz na facetow co nie umieja calowac
bo to sztuka jak mozna nie lubic sie calowac eh
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam sie całować,czasem bardzo namiętnie,a czasem delikatnie..zawsze jest rewelacyjnie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Może zaprzątasz sobie czymś głowę w czasie pocałunow, a może po prostu skupiasz się na technice a nie na przyjemności...nie wiem, rozluźnij się i staraj się nie myśleć o niczym
mi często Tż wmawia że nie chcę się z nim całować a ja po porstu mam mu zawsze dużo do powiedzenia a on to najchętniej zamiast gadać wiecznie by się całował i uprawiał seks ale całowanie lubię, nie lubię monotonności- musi być delikatnie, później ostro, póżniej znów delikatnie tak różnie...Zresztą być może Tobie po prostu to nie sprawia przyjemności ale za to wolisz inne pieszczoty przecież to nic złego.
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Pocalunek pocalunkowi nierowny. Sa rozne techniki jak i rozne upodobania. Kiedy ja caluje sie z mezem to ja nadaje tempo oraz styl zabawie bo lubimy zupelnie inaczej. Ja lubie duzo muskania wargami, delikatnie muskanie jezykami... moj maz to najechtniej wylizalby mi przelyk
Pocalunkow z bylymi facetami nawet nie pamietam... Wiec jesli nie odczuwasz przyjemnosc to mzoe dlatego, ze jestes zestresowana? Moze on nie robi tego tak jak lubisz? Moze smierdzi mu z buzi? Sprobuj [przejac inicjatywe - zrob to tak jak ty bys chciala by odwzajemnil... |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
A może go nie kochasz...
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
ja też jakiś czas temu nie odczuwałam przyjemności z całowania. Tzn. było mi to obojętne - fajnie, ale nic specjalnego. Dopiero odkąd jestem z moim obecnym TŻ, to całowanie mnie wręcz podnieca. Nogi robią mi się jak z waty i w ogóle jest super. Ale może dlatego, że tak naprawdę obecny TŻ jest moją pierwszą prawdziwą miłością, a wcześniej to były typowe gówniarskie zakochania.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
ja tam nie zgodzę się że to kwestia miłości czy nie miłości, często przypadkowe pocałunki są maxymalnie elektryzujące, niekoniecznie trzeba się zakochać
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Mi na początku moich przygód z pocałukami też wydawało się, że całowanie jest jakieś obce, nie dla mnie. Zawsze miałam stresa przed tym, bo nigdy nie było dobrze. Zawsze albo było stukanie zębami albo zderzenia nosami i takie tam. Myślałam ludzie co to za sztuka???!!!Nie dla mnie?Muszę isć na jakiś kurs
Czasem było lepiej czasem gorzej. Ale teraz pocałunki z moim obecnym TŻtem są czymś najwspanialszym w świecie. Nie oddałabym ich za nic w świecie, mogłabym go całować całą dobę i tak samo być całowaną. Może się za bardzo stresujesz, albo nie trafiłaś jeszcze na tego jedynego, albo ten z kim się całujesz się stresuje. A może wolisz takie spontaniczne pocałunki właśnie bez miłości..no nie wiem.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Moim skromnym zdaniem żeby odczuć satysfakcję z pocałunku to trzeba czuć coś więcej do dugiej osoby.wtedy będzie naprawde przyjemnie.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Mi sie wydaje ze moja przyjemnosc z calowania bierze sie z tego ze szaleje za moim facetem
Nawet buziaki sa dla mnie przyjemne. Kreci mnie to dalej a juz prawie 2 lata jestesmy ze soba Brzydzila bym sie pocalowac innego faceta. To uczucie powoduje ze od pocalunku sie gotuje we mnie
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Hmm ja bym stawiała na dwie sprawy albo spotykałaś facetów, którzy nie umieją tego robić albo nie kochałaś ich (pożądałaś itp). Może jak spotkasz tego jedynego to poczujesz prawdziwą przyjemność
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
uwielbiam..
uzaleznilam sie do tego..
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z poprzednim chłopakiem całowanie nic mi nie "dało" zadnej przyjemnosci a teraz... nie moge sie od mojego TŻta oderwać
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
A fantazjujesz nt całowania? Niekoniecznie ze swoim facetem, ale np z innymi... Może akurat kręcą cię ostrzejsze pieszczoty... Chociaż całowanie się połączone z hmm..może być bardzo ostre i kręcące..
![]() Tak czy siak, sądzę że wszystko i tak zależy od partnera. Mnie z niektórymi facetami całowanie kręci a z innymi wręcz odpycha.
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Całkiem niedawno bylam na tej stronce i czytalam sobie wasze zwierzenia. Jedna z was napisala cos w stylu ze jak mozna nie lubic calowania
Mnie to bardzo zdzwilo, bo myslalam ze calowanie jest ohydne, itp...W niedziele bylam na pewnej imprezie po godzinie znajomosci zaliczylam swoj 1 pocalunek w życiu. ! Namawial mnie dlugo, a ja sie tak jakby balam, w koncu on przejal iniciatywe i zaczal mnie calowac. Po 1 sekundzie mysle sobie (jeju to jest moj 1 kiss, !!!) i gdy zaczal mnie calowac zrobilo mi sie tak maksymalnie przyjemnie.,..Motylki w brzuchu+lekkie zawirowanie w głowie.Nigdy tego nie robilam, nie myslalam nawet ze potrafilabym. Bez zadnych wstepow bylo od razu mocno, namietnie i po franusku.Po 5 sekundach zalapalam o co w tym biega i zaczelam robic tak jak on...(Jest starszy o 7 lat, wiec wprawiony)... Nie bylo żadnej wpadki, zderzenia noskami, zabkami. bylo zaje_fajnie i na serio przyjemnie...Gdy skonczyl, spojrzal mi prosto w oczy i dal buzi (tylko takie normalne buzi ) w usta, a ja mu w policzek Potem ja mu powiedzialam do uszka, "fajnie bylo", a on na to "mam nadzieje ze ci sie podobalo" Wiecie co,,,moglabym z nim sie calowac caly dzien i cala noc Nigdy sie nie calowalam wczesniej, ale teraz wiem ze to super uczucie![]() Tylko ze on nie ma oporow calowac sie przy wszystkich a ja wole tak zeby znajome "najlepsze kolezanki"nie widzialy... Najlepszy byl pocalunek pozegnalny, jak on musial juz jechac, a ja mu tak fajnie na kolankach usiadlam Pytal sie pozniej czy bede tesknila...![]() Życie jest tak zaskakujace Jeszcze w sobote nie pomyslalam ze napisze to do was takiego posta
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja rowniez nie lubie sie calowac;/w ogole nie sprawia mi to przyjemności...Moze dlatego ze dopiero niedawno byl ten pierwszy raz
dziwne to uczucie,zdecydowanie bardziej wolę się poprzytulać
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że łatwiej i przyjemniej jest się całować kiedy kocha się chłopaka - po różnyych pocałunkach z różnymi mężczyznami najlepiej i z motylkami nie mówiąc o nogach z waty całował mój obecny. Po prostu odlot
A wcześniej też niewiele czułam, a czasami to miałam odruch żeby całującemu uciec - to nie było po prostu to
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Rzeczywsice, zeby pocalunek byl udany musi czuc sie cos wiecej do partnera. Ja jak narazie odczuwalam przyjemnosc z tego z moim chlopakiem, na ktorym mi zalezalo. Na imprezie wczoraj pocalowalam sie z przypadkowym kolesiem i pocalunek wogole mi sie nie podobal nic a nic.
nie ma jak calowal ON..Warum? ![]() ![]()
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
nie przejmuj się nie każdy lubi się całować...
Mój TŻ na przykład podczas stosunku nie lubi, więc praktycznie nie całujemy się z "języczkiem" może już jesteśmy na takim etapie, że nas to nie bawi?! nie wiem...
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja generalnie nie umiem/nie chce sie calowac z kims kogo nie kocham. Nie rozdzielam jednego od drugiego. NIe umiem. Dla mnie to jest wyrazanie uczuc. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
My z tezetem rzadko sie calujemy z jezyczkiem i byc moze dlatego dalej mnie to podnieca i mam motylki w brzuszku
. Jest w tym swietny
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

mam chłopaka więc często sie z Nim całuje, ale nie wiem dlaczego nie sprawia mi to żadnej przyjemności... 

)) I było bardzo słodziutko i miło... Bez żadnych wpadek. Czyżby odruch wrodzony?
Ale teraz najwazniejsze-TYLKO Z MOIM AKTUALNYM TŻ....Wczesniej nie odczuwałam zupełnie zadnej przyjemnosc.Z byłym wrecz nie lubiłam sie całowac-i tak szczerze mówiac to nie myslałam,ze moze to byc az takie przyjemne
Wg mnie wazne jest z kim sie całuje-to czyta praktyka-chociaz niektóre osoby sa niewyuczalne jak mój były hahaha

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Czasem było lepiej czasem gorzej. Ale teraz pocałunki z moim obecnym TŻtem są czymś najwspanialszym w świecie. Nie oddałabym ich za nic w świecie, mogłabym go całować całą dobę i tak samo być całowaną. Może się za bardzo stresujesz, albo nie trafiłaś jeszcze na tego jedynego, albo ten z kim się całujesz się stresuje. A może wolisz takie spontaniczne pocałunki właśnie bez miłości..no nie wiem.