|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
szamponetka czarna na farbowane rude
mam takie pytanie, od kilku lat farbuje sie na czerwono, rudo, jestem ciekawa jak bede wygladac w innym kolorze, czy jakbym pofarbowała sie szamponetka z joanny czarną , to zmyje mi się ten ciemny kolor zupełnie ? czy bede musiała rozjasnic?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: szamponetka czarna na farbowane rude
Nie zmyje się. Lepiej już kup czekoladowy braz niż czarna jak bardzo chcesz je pofarbować. Ja żeby uzyskać czerwony kolor z czarnego musiałam 5 razy rozjaśniać i jeszcze nie jest dobrze. Dlatego zastanów sie nad tą decyzją.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
kup szamponetkę, farbą nie ryzykuj bo będziesz żałować później.. ja miałam czarną joannę i zmyła się bez problemu, żadnych śladów
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ale każdy włos na kazdej głowie jest inny. Farbowanie przez taki okres czasu wysusza włosy a kiedy włos suchy, podniszczony to nawet zawartość szamponetki wchłonie i amen. Wiem bo po rozjasnianiu zrobiłam sobie kudły szamponetką i tam gdzie zniszczone wyszły ciemne bo specyfik wzarł się we włosa...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
no własnie, ja tez rozjasniałam kilka razy włosy, no trudno , to juz wole miec dalej swoje rude niz meczec sie potem znów z rozjasniaczem:P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.