|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Norwegian Air
Witam!
Chciałabym się dowiedzieć, czy któraś z Was podróżowała linią Norwegian Air? Prawdopodobnie nią polecę do Danii i jestem ciekawa jakie były Wasze doświadczenie z nią związane (dobre/złe)? I jeszcze jedno. Na ich stronie w wersji angielskiej podana jest cena 121 euro. W przeliczeniu na złotówki wychodzi ok. 460 zł. Gdy przejdziemy na wersję polską, wychodzi prawie 500 zł. Niby różnica niewielka, ale jednak. ![]() I w tym momencie zastanawiam się, czy nie lepiej by mi było płacić w euro? I czy w ogóle tak można? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Dot.: Norwegian Air
Leciałam Norwegianem kilka razy do Norwegi i z powrotem. Nic nadzwyczajnego. Nie ma posiłków na pokładzie bo to tanie linie.
Nic nadzwyczajnego ale i nie katastrofa. Kupowałam bilety przez internet płaciłam w złotówkach. Wyszło taniej niż ceny Norweskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Rowniez lecialam tymi liniami dwa razy. Brak posilkow na pokladzie, brak numerowanych miejsc (jezeli lecimy z przyjaciolmi to wielce prawdopodobne, ze bedziemy porozrzucani po calym samolocie zamiast siedziec kolo siebie). W obu przypadkach loty byly opoznione. Coz, tanie linie lotnicze, a jednak nie takie znowu tanie. Latajac z polski do Szwecji mozna na ogol kupic lot w Wizzair (ktory tez swoja droga nie jest najlepszy) za polowe ceny jaka oferuje Norwegian.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja leciałam Norwegian i nie było źle. Brak posiłków ale z reguły są to loty na krótkich dystansach więc bez posiłku można wytrzymać
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A sa jakies polskie tanie linie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Centralwings... jak dla mnie niefajny, zawsze się spóźniał...
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Tanie linie lotnicze chyba juz zawsze beda mialy opoznione loty
![]() To dlatego, ze maja malo samolotow w swej flocie powietrznej i tanie bilety. Dlatego musza ograniczac czas postoju samolotow na lotniskach, bo z kazda minuta bije im licznik za ten postoj. Jezeli maja tak napiete rozklady lotow to nawet najmniejsze opoznienie bedzie sie odbijalo na kazdym kolejnym locie w tym dniu. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja lecialam z Norwegii i byly posiłki. Miejsca ponumerowane i własnie to mi nie odpowiadalo bo poczatkowo mialam miejsce z dala od znajomych jednak bez problemu sie zamienilam. Wszystko ok, lot planowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
z Polski do Grecji lot opóźniony. Odprawa była w "terminalu" a tak naprawde baraku Etiuda
![]() W drugą strone z Grecji do Polski już bardzo pozytywnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.