![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pięćdziesiatki z plusem
Witam czy takie panie tez sa na forum?Jeżeli tak to bylabym bardzo szczesliwa gdybym mogla z nimi porozmawiac i wynienic doświadczenia.Jest wiele spraw z którymi chcialabym sie podzielic,a dla wiekszości forumowiczek sa to sprawy zbyt odlegle,z tego co zauważylam sa to w wiekszości osoby młode.Czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: pięćdziesiatki z plusem
czyżbym była jedynym dinozaurem na forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z tego co wiem to sporo jest wizażanek pod 40, chocby ja sama ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Takich jak Ty jest mnostwo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, tak sobie mysle, ze zaczniemy od swojego wygladu. Troche mi sie popsula facjata, chomiki mi sie odrobine porobily,ale najwiekszy moj problem to since i obrzeczyki pod oczami.Jestem alergiczka i ostatnio kupilam sonie Chanela Kremik pod oczy po ktorym musialam sie kurowac
![]() Wiec podawanie wieku by sie przydala bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Zgłaszam się, też jestem "młoda inaczej", serdecznie pozdrawiam, Ela
Witam czy takie panie tez sa na forum?Jeżeli tak to bylabym bardzo szczesliwa gdybym mogla z nimi porozmawiac i wynienic doświadczenia.Jest wiele spraw z którymi chcialabym sie podzielic,a dla wiekszości forumowiczek sa to sprawy zbyt odlegle,z tego co zauważylam sa to w wiekszości osoby młode.Czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do koleżanki, jestś pewna, że to tylko witaminki? ![]() ![]() Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2006-07-28 o 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja jestem nowa wizazanka. Witam, szczegolnie ciesze sie bo jestem 40+ i znalazlam to forum. Jestem alergiczka-jejku strrraszna. Mialam Sheseido Perf., pisza rzeczywiscie slicznie i obiecuja wiele- moze to i prawda ale mnie uczulilo lzotokiem, wiec nie zdazylam wiecej uzyc. Niestety, StriVecr. nawet kupilam, smierdzialo ode mnie, ale to nic czego sie nie robi dla urody
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja aktualnie testuje podkłady lift. i na razie nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
No - strasznie mnie wszystko uczula
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
oprócz tego, że nie podrażnie to jeszcze cos robi?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Nutka nie gryzie!
|
Koleżanka mojej mamy ma 62 lata więc wyższy pułap niż Wy
![]() ![]() Kiedys jakaś kosmetyczka powiedziala jej że takie kremy sa najlepsze na cerę,namawia mnie abym też tak robiła..patrząc na jej buzię ![]() ![]() Acha ta pani nie mieszkala w POlsce tylko w Niemczech,bo u nas kiedyś z kremami i kosmetykami bylo ciężko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Ostatnio ze wzgledu na mijajacy czas, ktory nieuchronnie rzezbi moja buzke, zaczelam intensywnie przegladac nowinki kosmetyczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Daj znać jak juz będziesz mieć ten kolagen a gdzie go zamówiłas? Mnie najbardziej zależy ,jeśli chodzi o buźke to na czymś lift. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja aktualnie używam pod oczy złotego kremu AVON i jest to jedyny krem AVONU , ktory uzywam ( kłamię ![]() Ale generalnie od kilku lat uzywam na noc bardzo dobrych kremów, zmieniając je , co kilka miesięcy . W zeszłum roku uzywałam Dior Prestige 20+1 - granatowy, w formie lekkiego fluidu. Wcześniej przez kilka miesięcy Vichy . Aktualnie używam dwa kremy zamiennie : Estee Lauder Re-nutriv Ultimate ( cena szok, nawet na allegro ale jest faktycznie znakomity ) oraz nasz Oceanic AAplus Fito Citrus krem maska na noc , stymulujący z fitohormonami. Na dzień tylko fizjologiczny nawilżający Physiogel firmy Stiefel - ten szczególnie polecam alegikom, ale on tylko nawilża i wygładza, dobry pod makijaż. Kremy uzywam regularnie ale oszczędnie, dwa słoiczki 50 ml uzywane zamienie straczają mi na ok. 6 miesięcy. Ostatnio testuję próbki kremów i mleczek firmy Carita i jestem pod wrażeniem : CARITA Ideal Doucer creme de coton , cera jest uspokojona, świetnie się wchłania, nawilża , wygładza i ma działanie przeciwzmarszczkowe, ale to mozna by zaobserwować po kilku miesiącach. Próbki kupiłam na allegro ![]() Do ciała uzywam balsamów perfumowanych dla nawilżenia i przyjemnośći, a dla pielegnacji mleczek i balsamów Dove i Vichy. Zamirzam podejsć do kosmetyków pielęgnayjnych do ciała i włosów BIelendy, podobno świetne. Ale myślę ,że w pielęgnacji ważna jest systematyczność i trzy kroki ![]() Peeling. Nawilżanie. Odzywianie. Poza tym wspomaganie suplementami celem wzmacniania skóry i walki z wolnymi rodnikami : ja uzywam vit. E, kapsułki z wiesiołka, pycnogenol, koenzym Q10.
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a wiecie coś juz o tej nowości Dermiki, zapomniałam nazwy, ale to z kwasem hialuronowym co to pęcznieje i wypycha zmarszczki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Ja rowniez jestem tak troszke po 40 a tak troszke przed 50
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Doszlam do wniosku ze jednak za szybko te zycie nam kochane panie mija:
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomóżcie !
Mam tak straszne wybuchy /gorąca oczywiscie/że już chwilami nie chce mi sie zyć,męczy mnie to paskudztwo juz 3 lata wypróbowałam juz chyba wszystkie mozliwe leki dostepne w terapi zastępczej i nic.Czekam na wasze sugestie i pomoc bedę wdzięczna.Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Wracajac do poprzedniego wątku o przemijaniu naszego życia,zgadzam sie za szybko czas upływa.Nagle uświadamiam sobie Boże! przecież mam jeszcze tyle do zrobienia,tyle miejsc nie zobaczyłam,tyle rzeczy nie przeżyłam i juz nie przeżyję niestety bo jestem za stara.Chyba mam dola i juz wiecej nic nie będe pisać.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leki czy hormony ![]() Dobrze dobrane hormony powinny pomóc. Ja nie uzywam niczego , aktualnie nie mam uderzem. ale przez ponad 2 lata miałam. Niczego nie brałam, po prostu ubierałam top i buzkę lub sweterek czy żakiet, jak walnęło to ściągałam jedno , jak mijało to ubierałam. To naturalny stan, ja nie wiem czy leki pomagają bardziej czy szkodzą. A probowałaś naturalne suplementy np. soję , cymicifugę czy lukrecję albo mniszek lekarski ? Mnie przemijanie nie przeraża, mam nadzieję ,że będę sprawna i jeszcze niejedno przede mną ![]() Za to mam problemy z krążeniem, po rzuceniu palenia. Puchną mi nogi ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a co sądzicie o tym kremie?
http://www.dermika.pl/engine/index.p...seria&seria=21 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Kiedys nawet mialam kremy z DERMIKI seria inteligentna 2001 i sobie chwalilam. Ale chyba moja buzia sie postarzala, bo mialam wrazenie ze krem po kilku opakowaniach nie dzialal tak jak na poczatku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.