![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pure Poison, R. Lauren BLUE, YD Amber Nude, Alien, Lovely, Stella...zapraszam..
Interesuje mnie Alien, Poison, Lovely. Mój wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=174670
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pure Poison, R. Lauren BLUE, YD Amber Nude, Alien, Lovely, Stella...zapraszam..
Interesuje mnie Pure Poison
![]() Na wymianę mogę zaproponować: Jil Sander Sensations EDT. Pojemność 75 ml, z ubytkiem ok. 2 ml Cacharel Lou Lou EDP. Pojemność 50 ml, z niewielkim ubytkiem max. 1-1,5 ml. Celine Oriental Summer. Pojemność 30 ml, z ubytkiem kilku "psików" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dziewczęta...proszę o cierpliwośc do jutra, bo zaraz wychodzę i nie mogę przejrzeć dokładnie Waszych propozycji...
Nie bede wybredna jeśli chodzi o Alien i Lovely, troche bardziej będę wybrzydzać o Pure Poison... Basiu, z Twoich propozycji Lou Lou odpada, OS mam, a Sensations mnie intryguje - jutro poniucham w Douglasie, bo chyba ogólnie dostępne jest... Pozdrawiam i już się cieszę na nowe "doznania" zapachowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
zaakrecona, buzichocho, dominikaha....niestety nic u was nie znalazła...dzięki za propozycje
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
a u mnie
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
daigee - u Ciebie ewentualnie zainteresiwał mnie R. Lauren Glamourous za Aliena, aczkolwiek nie ukrywam, ze wolalabym go wymienić razem z Lovely na coś większego;
Etiudo - chętnie oddałabym Ci w pakiecie Lovely + Alien (razem ok 30 ml) , ale Ty masz same spore pojemności (i Madness, i BLV Notte....) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Rozumiem... Strasznie zależy mi na tym zapachu, więc gdybyś się jednak zdecydowała (do Glamourous chętnie dodam mini Ghost i jakieś próbeczki) to bardzo proszę o kontakt.
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Etiudo,
skoro tak to chyba jestem zainteresowana.... Madness znam, ale troche zbyt drzewny dla mnie jest. Mam ochotę na to BLV Notte, choć nie znam ![]() Czy jesteś w stanie je do czegoś przyrównać? Jakie ma nuty na Tobie? choć nie jestes dla mnie wiarygodna, wybacz ![]() Ja Angelem byłam zauroczona, ale po dłuzszym uzywaniu niestety mam przesyt jasminu zarówno w nim, jak i w Pure Poison....a Lovely kompletnie na sobie nie trawię... Czekam na odzew...Pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Basiu,
J.S. będę mogła powachać dopiero po południu, bo wybieram się do kina więc od razu wejdę do Douglasa...Na razie z nikim innym nie negocjuję Pure Poison, bo tak jak pisałam tu jestem wybredna i tylko na coś z pełnym przekonaniem go wymienię... Oczywiscie jesli masz jakas okazję i mozesz J.S wymienić na cos co Ci pasuje, nie czekaj na mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A może zainteresuje Cię Gucci EDP lub Mania Armaniego (biała)? Mnie interesuje Stella lub Pure Poison.
![]() EDIT: Mam jeszcze Provocative Woman Elizabeth Arden ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Agnieszko....niestety nic u Ciebie nie widzę...
Basiu...własnie mąż w drodze od fryzjera przywiózł mi na blotterku Jil Sander, i mimo tego, ze to tylko na papierku, mogę ocenić, ze nie jest to mój zapach...Ma w sobie cos, czego w zapachach nie lubię - taką lagodność, waniliową mleczność (coś takiego ma tez Le Feu Light i Hot)...Niestety ![]() Ale ponieważ masz niezly przerób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
moze u mnie coś znajdziesz?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177312 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Muszę się mocno zastanowić...ile jej masz? Teraz wychodzę do kina....pomyślę mocno i jutro odpowiem, ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.