|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Prosze o rady...wszystkich...=-]
Dzien Dobry!!
Chcialam prosic eksperta ale rowniez drogie Wizazanki o dobranie do mnie makijazu. Lubie kolorowe makijaze, ciekawe, kostrastowe polaczenia kolorow. Ale brakuje mi pomyslow, poza tym nie chce zeby nakijaz wygladal tandetnie, dlatego prosze o pomoc. Zalaczam zdjecia. I z gory dziekuje za pomoc. Jesli cos jeszcze napisac lub zalaczyc jakies zdjecie to prosze tez o tym napisac. Buziaki
Ada 7.04.2018 Edytowane przez adabi Czas edycji: 2007-12-07 o 23:11 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosze o rady...wszystkich...=-]
O ho ho
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Pokombinuje...=-] chcialabym wiedziec jaki odcien rozu do policzkow byscie mi polecaly...jakos nie wiem jaki wybrac, albo mam zbyt jaskrawy albo blady, nei wiem jaki wybrac....
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
jesli lubisz łączyć różne ciekawe kolorki polecam ci żebyś połączyła jaskrawy żółty z brudną pomarańczą trochę wchodzącą w kolor rdzawy i zgnitą zielenią, a do tego najciemniejszym kolorkiem będzie ciemny brąz!!! wychodzi z tego całkiem ciekawy jesienny listek
![]() zdarzało mi się czasem malować kogoś np fioletami wchodzącymi w brąz, do tego żółty taki świeży jaskrawy i ostry różowy, taki trochę tandetny, ale przyćmiłam bo sypkim liliowym cieniem. dominował tu najciemnieszy kolor - ciemny zielony. co do różu to może wchodzące w brąz??? postaram si,ę umieścić później trochę fotek z makijażami!!! |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Bylabym wdzieczna za umieszczanie zdjec z makijazami...
Chcialam tez zapytac jakbycie widzialy meni w smokey eyes...probowalam sie tam pomalowac ale nie wyszlo to zbyt ciekawie...domyslam sie ze trzeba go dopasowac do swojej urody. Co radzicie?? Dziekuje oczywiscie za dotychczasowa pomoc...
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
masz dosyć podobne do moich naturalne kolory na buzi, więc jeśli poszukujesz różu, który ładnie podkreśli - mogę polecić 2 rzeczy
1. revlonowy, new complexion blush w kolorze tawny peach (chyba nr 04) - łatwo osiągnąć nim mniej lub bardziej intensywny kolor, no i ma fajną konsystencję (daje ładny jedwabisty efekt). 2. sephora, colourful mono w kolorze chrome (nr 07) - wprawdzie to cień do powiek (brudny róź z drobinkami złota, na oczach daje efekt mokrych powiek moim zdaniem), ale nałożony pędzlem do różu na policzki daje czadowy efekt, jakby w skórę wsmarowano drobinki złota. super wygląda z ciemnym smokeyem
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
adabi!!! jutro postaram się umieścić te zdjęcia, bo chcę zamieścić moje makijaże a modelki nie wyraziły zgody by umieszczać ich twarze więc umieszczę same oczy, bo o makijaż oka pytasz, muszę więc przerobić troszkę te zdjęcia a nie mam teraz czasu, pozdrawiam!!!.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Moja prosba o zdjecia makijazy nadal aktualna...
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.