|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Salon Agnes
Witam Czy zna ktos ten salon jakie sa Wasze opinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Salon Agnes
ja znam
![]() dla zainteresowanych: http://www.suknieagnes.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Suknie czesto nietypowe i oryginalne, dlatemu znalazlam tam cos dla siebie
![]() ![]() ![]() ![]() zapomnialam dodac ze suknie do wypozyczenia sa w nie najlepszym stanie- z tego co zauwazyłam!
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
cześć! ja właśnie wybrałam taka suknię, która mi się bardzo podobała, co prawda może nie jest super tania ale chyba nie o to chodzi, bo jednak na ten dzień nie powinno się odmawiać czegoś co się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Pierwszy salon, który odwiedziłam to był własnie Agnes i byłam zadowolona z obsługi i ogólnie klimatu, który tam panował. Ostatecznie wybrałam suknie innej firmy, ale miło go wspominam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam.Moja sukienka pochodzi własnie z salonu "Agnes".Jeśli chodzio współprace z salonem,nie mam żadnych zastrzeżeń.Ja zamawiałam moją sukienke w salonie w Bydgoszczy,każda przymiarka była w czasie,obsługa bardzo miła,w sumie nia mam żandych zastrzeżeń.Poprosiłam,aby sukienka zostala tam troszeczke dłużej,bo nie chciałam jej trzymać w domu i też nie było żadnego problemu.Odbieram ją okolo 15stego wrzesnia,bo 22 września jest nasz ślub.Sama sukienka kosztowala 2250zl,ale to była pierwsza sukienka którą zobaczyłam i pomyślałam:"albo TA,albo ZADNA inna".Pozdrawiam,polecam z czystym sumieniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.