![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() odddamCristobal,Code,Echo ,Truth,Boss,Omnia,Ch-El,AquadiGio,![]() Cristobal Balenciaga 100ml EDT kilka razy psiknięty Code Armani 75ml nowy DIVA UNGARO 100ml Woman Hugo Boss 100m nowy 3)Aqua di Gio Armani 50ml raz psikniętypoleciał do gosi197 UŻYWANE: Eternity Moment 3/4 ze 100ml EDP z wymiany z Gosią197 Green Tea Elizabeth Arden dużo ponad 1/2; z 100 ml EDP Cerruti Image 60ml Thruth Calvin Klein 1/2 z 100ml EDP Echo Davidoff[/color][/size][/b] EDP ok90ml/100ml z kartonem ze sklepu bezcłowego[/size][/font] poleciał do gosi197 z perfum małych i używanych mam jeszcze : każdy flakon ma po ok 1/3 pierwotnej pojemności 1. BE DELICIOUS DKNY pierwotnie 30ml poleciał do astronomicznej.ani 2. Light Blue Dolce&Gabbana - pierwotnie 25 ml poleciał do astronomicznej.ani 3. Champs - Elysees Guerlain - pierwotnie 30 ml jest 7-8ml Empiroi White Armani resztka 10ml z wymiany z małą-czarną 4. I Love Love Moschino - pierwotnie 30 ml poleciał do astronomicznej.ani 5. Always Avon pierwotnie 50ml *jest pół flakonu 6. Omnia Bvlgari pierwotnie 65ml poleciała do mała-czarna7. Sotto Voce Laura Biagiotti pierwotnie 50ml poleciał do astronomicznej.ani 8. Truth Calvina Kleina miniaturkę 4ml poleciała do mała-czarna9. Cinema YSL miniatura EDP 8ml poleciał do astronomicznej.ani 10.[B]Rush Gucci[/b] 5ml (miniaturka w kartoniku)poleciała do mała-czarna11. Very Valentino 5ml (miniaturka) poleciała do mała-czarna 12.1881 Cerruti nędzna resztka : )) ok15ml z 100ml EDT POFRUNĘŁA DO ETNOGRAFKI i wodę duużą toaletową Concerto Fragonard - kupiony w rozlewni Fragonard mam też trochę próbek na dokładkę Z kosmetyków pielęgnujących mam na wymianę: ![]() /wszystkie do skóry b. wrażliwej/ 1)Peeling bioaktywny enzymatyczny Pharmacertis - pofrunał do Etnografki 2)Tonik termalny oczyszczający[/b] do skóry nadwrażliwej Avene -nowy w pudełku 3)Tonik - mleczko delikatnie oczyszczające Tolerans Clear Dermedic - nowe ale bez pudełka ( rozpakowane ale nie użyte -uczulił mnie krem i wolałam nie ryzykować) 4)Lotion Essentielle PAYOT - użyty raz100ml 5)Serum SOS Reconciliane PAYOT (intensywnie łagodzace )30ml - raz psiknięte 6)Żel antycelulitisowy AA Oceanic ujędrniająco -wygładzjący- nieużywany, bez pudełka bez daty ważności - wiec jako gratisik 7)Sensibio H2O łagodzący tonik Bioderma 250ml -ubytek 1/5 8)Nutrilift mleczko przeciw wysuszaniu skóry 24h L'Oreal 400ml - nowe 9)mydło w kostce do skóry wrażliwej AA Oceanic 10) Body lotion perfumowany Truth Calvina Kleina 100ml użyty 1 razpoleciał do gosi197 [FONT=Arial]11) czarny tusz Max Factor Masterpiece ( nierozpieczętowany), [/FONT] 12) oliwka o konsystencji balsamu Nivea Baby, 13) ![]() kolorówki nie posiadam, ubrań na wymianę także nie (chyba, ze ubranka i zabawki dla niemowlaka do roku,Tolo,Chicco,Tiny Love, fotelik Maxi Cosi Cabrio wymienię na: ![]() ![]() ![]() niepogardzę też [b]Jill Sander - Jill,Sensations, Pampelune, Dolce Vita, So Pretty tp ![]() chętnie rozważę inne ,bo tych mam dość !!! ![]() ![]() ŚWIEŻUCHY ODPADAJĄ ![]() * te oddam tylko za ulubione ![]() Można pisać PW ![]() ![]() Jestem strasznym alergikiem ![]() TYLKO PERFUM, aktualnie nieuczula mnie tylko krem dla niemowląt z AZS i kosmetyki dla cery nadwrażliwej, chętnie też książki i poradniki psychologiczne i bajki dla dzieci (także na CD)
moje kosmetyki na wymianę Edytowane przez SOSia_samosia Czas edycji: 2007-08-19 o 19:58 Powód: uaktualnianie wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: oddam Armani,CalvinKlein,Boss,A rden, Bvlgari
Interesują mnie kremy i toniki do cery wrażliwej,peeling enzymatyczny.To są próbki w saszetkach czy tubkach i jaka ilość? Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
MOŻE COS U MNIE ZA TO:czarny tusz Max Factor Masterpiece ( nierozpieczętowany), nowe kremy i toniki dla wrażliwej cery (Avene, Sensibio),
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
może u mnie coś być wypatrzyła za:
1. Code Armani 75ml jeszcze z folią 2. 1881 Cerruti nędzna resztka : )) ok15ml z 100ml EDT 3. czarny tusz Max Factor Masterpiece ( nierozpieczętowany),
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie za :
czarny tusz Max Factor Masterpiece ( nierozpieczętowany),
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Code Armaniego
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
może cos za Code Armani 75ml jeszcze z folią
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za masterpiece
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witaj
Interesuje mnie Truth -,serum SOS i kremy Avene (jakie masz?) moze cos u mnie znajdziesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191654
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
witaj
Mnie interesuje miniaturka Very ,Rush,Cerutii 15 ml ,Oliwka Nivea ,peling enzymatyczny ,tusz MF ,na wmiane mam nowe 30ml L"air du Temps by Nina Ricci ,kolorwke nowa ze sredniej polki ale nie wiem czy uzywasz i jakie odcienie ewentualnie ,nie wiem czy Cie zainteresuje za E.A Thea nowa woda 50ml adidas Fruity women |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj!Czy interesowałaby Cię Paris Hilotn "Just me" 50ml z kartonikiem bez jednego psiku?
Podoba mi się : Omnia Bvlgari 1/3 z 65ml EDP ![]() Jesli nie koniecznie chcesz wymienic sie na inny zapach , mam tez "w ofercie ![]() Edytowane przez Lipglossjunkie Czas edycji: 2007-06-09 o 18:15 Powód: p.s. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Mam poszukiwane przez Ciebie Baby Doll i interesuje mnie Code, ale pojemność moich perfum jest dwa razy mniejsza
![]() ![]() Tak się jeszcze zastanawiam nad Omnią...
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
![]()
[quote=Lipglossjunkie;4525 684]Witaj!Czy interesowałaby Cię Paris Hilotn "Just me" 50ml z kartonikiem bez jednego psiku?
Podoba mi się : Omnia Bvlgari 1/3 z 65ml EDP ![]() ok, chętnie się wymienię, ale to mój pierwszy raz na targowisku dlatego proszę o instrukcję i...wyrozumiałość ![]() Edytowane przez SOSia_samosia Czas edycji: 2007-06-11 o 00:27 Powód: mój bląd |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
SOSiu
![]() a interesuje Cię tylko wymiana na inne perfumy? Bardzo mnie kusi ta Omnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Odnosnie Niny Green Thea ,oliwki napisalam Ci na PW ale interesuje mnie jeszcze tusz,moze byc jakis tonik ,serum SS jakie masz kremy na zbyciu co a to szukasz wzamian bo moze udaloby mam sie zrobic wieksza wymiane w jednej przesylce ,musialabym przetestowac Gio to moze tez cos bym znalazla dla Ciebie wzamian
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Sosiu - a może za Truit lub Omie - i SOS- cos u mnie znajdziesz:
Mont Blanc Femme z 30 ml zostało może ciut mniej niż 25 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16443 Gucci Envy EDP z 50 ml zostało chyba ? 25 -30 ml Hugo Boss Intense z 75 ml zostało ok.20-25 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5485 Estee Lauder Pleasures z 50 ml zostało ok.10 ml moze ciut wiecej -minaturka KENZOAMOUR z 5 ml - nieatualne - odlewka Dior Miss Dior Cherry ok.5 ml tusz Rimmel Extra Super Lash - świeżutki - raz się nim pomalowałam pomadka DIOR ADDICT Rouge 297 nowa w kartoniku - raz tesowana na dłoni - jaśniutenki kolor
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a właśnie, mam Premier Jour niecałe 40ml, może byś chciała?
intersuje mnie Code Armani 75ml jeszcze z folią
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2007-06-12 o 01:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
a ja
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Interesuje mnie Code. Czy bylabys zainteresowana BLV NOTTE 50 ml, kartonik, ubytek gora 5 ml. tu link do Notte: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10358 Moglabym dodac odlewke jeszcze jakiegos innego zapachu badz cos z kolorowki. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
interesuje mnie jeszcze tusz,moze byc jakis tonik ,serum SS jakie masz kremy na zbyciu
Jestem strasznym alergikiem dlatego na wymianę SZUKAM TYLKO PERFUM, aktualnie nieuczula mnie tylko krem dla niemowląt z AZS ![]() Z kosmetyków pielęgnujących mam na wymianę: /wszystkie do skóry b. wrażliwej/ 1)Peeling bioaktywny enzymatyczny Pharmaceutis - nowy w pudełku 2)Tonik termalny oczyszczający do skóry nadwrażliwej Avene -nowy w pudełku 3)Tonik - mleczko delikatnie oczyszczające Tolerans Clear Dermedic - nowe ale bez pudełka ( rozpakowane ale nie użyte -uczulił mnie krem i wolałam nie ryzykować) 4)Lotion Essentielle PAYOT - nieużywany ale bez pudełka 5)Serum SOS Reconciliane PAYOT (intensywnie łagodzace ) - raz psiknięte 6)Żel antycelulitisowy AA Oceanic ujędrniająco -wygładzjący- nieużywany, bez pudełka 7)Sensibio H2O łagodzący tonik Bioderma 250ml -ubytek 1/5 8)Nutrilift mleczko przeciw wysuszaniu skóry 24h L'oreal 400ml - nowe 9)mydło w kostce do skóry wrażliwej AA Oceanic 10)Body lotion perfumowany Truth Calvina Kleina 100ml użyty 1 raz z perfum znalazłam jeszcze nową miniaturkę 4ml Truth Calvina Kleina i wodę toaletową Concerto Fragonard - kupiony w rozlewni Fragonard przez teściową ; )) Mam też kupę firmowych zabawek i ciuszków po niemowlaku tak do roczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Spook - ok chętnie oddam Ci Omnię i Truth (oba zapachy b. intensywne i trwałe), podobaja mi się twoje zapachy poza Miss Dior i Intense Bossa (sama chę się pozbyć nówki Bossa Woman)
czekam na propozycję, ale przed wymianą chciałabym ci wysłać zdjęcia, bo ja nie mam doświadczenia w wymienianiu kosmetyków i nie umiem jak inne dziewczyny co do ml wymierzyć ilosci, a nie znoszę nieporozumień : )) za oryginalność mogę ręczyć głową |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
witam
![]() czy byłabyś zainteresowana zapachem Celine pour Femme; 20 z 50 ml (spokojny. elegancki, stonowany, utrzymany w stylu Champs Elysees Guerlaina i L'Air du Temps Niny Ricci)? Mnie u Ciebie interesują wstępnie następujące produkty:
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-06-12 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.