|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak Można Sprawdzić Najszybciej Czy Jestem W Ciąży??
Okres Mam Nie Regularny, Raz Jest Co 28 Dni, A Czasem Co 32 Dni! Ostatnio Miałam Okres 16 Sierpnia! 26 Sierpnia Kochałam Sie Z Narzeczonym I Miał We Mnie Orgazm, Potem Kochaliśmy Się 28 Sierpnia! Czyli W 11 I 13 Dniu Cyklu! Ostatnio Pobolewa Mnie Brzuszek W Dole I Jakby Lewy Janik Mnie Bolał! Czy Moge Byc Pewna Ze Doszło Do Zapłodnienia?? 3 Miesiące Temu Robiłam Test, Bo Okres Kilka Dni Mi Sie Spóźniał I Wyszedł Negatywnie, A Na Następny Dzień Dostałam Okres!
Czytałam Na Teście Ciążowy, Ze Można Go Wykonać Już Po 7 Dniach Od Zapłodnienia, Bo Wtedy Jest Już Wyższy Poziom HCG! Czy Można Wcześniej Określić Czy Jest Możliwość Ze Zaszłam W Ciąże?? Prosze O Pilna Odpowiedź! |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Jak Można Sprawdzić Najszybciej Czy Jestem W Ciąży??
zdecydowanie najszybsza metoda jest zrobienie testu...
wszelkie inne metody procz ginekologa i badania krwi to wróżbictwo czy jasnowidztwo..... |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zrób test
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje Za Odpowiedz! Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
testy sa zawodne -zrob bete
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
zrub test,ale dopiero gdy bedziesz miała spużnienie ok tygognia,tym bardziej jeśli twój cykl jest nieregularny, wiem coś o tym bo sama dwa lata temu starałam sie zmeżem o dziecko dlugo nie mogłam zajść w ciąże i gdy tylko zblirzal sie okres biegłam do apteki ,raz własnie zrobiłam go gdy okres spużnial sie dwa dni wynik byl negatywny ,ale żle sie czułam i bolał mnie brzuch, aokresu dalej nie miałam(ok.tygodnia) bylam juz raz w ciąży,wiec przestałam wierzyc w wiarygodnośćtego testu i poszłam po drugi i wyszedł pozytywny.powodzenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.