|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fryzura l'oreal !
Cześć Wizażanki !
nie wiem czy w dobrym dziale to piszę. Mianowicie , chciałabym zrobić sobie taka fryzurkę jak ma kobietka na opakowaniu tej farby. I moje pytanie jest takie jak najlepiej wytłumaczyć fryzjerce żeby mnie obcięła i co to mogą być za kolorki ![]() ![]() Ps: Taki jest mój obecny kolor . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzura l'oreal !
Najlepiej chyba pokazać jej to zdjęcie
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Fryzura l'oreal !
Zgadzam się z poprzedniczką, najlepiej pokazać (dobrej) fryzjerce zdjęcie fryzury, jakiej się oczekuje. Co do koloru, jeśli chcesz mieć włosy jak najbardziej zbliżone do tych ze zdjęcia, chyba poleciłabym Ci farbowanie w salonie. Nie mam pojęcia, jakie mogą być to numery farb, ale nawet jeśli ktoś je zna - niekoniecznie uzyskasz taki efekt, bo farba na każdych włosach wygląda nieco inaczej. A profesjonalny fryzjer będzie potrafił dobrze dobrać kolory dla Ciebie
![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.