Problemy z orgazmem. BRAK orgazmu. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-12-18, 17:18   #1
AalutkaA
Raczkowanie

Thumbs down

Problemy z orgazmem. BRAK orgazmu.

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Nie moge osiagnac orgazmu podczas pieszczot z moim facetem. Nie uprawialismy jeszcze pelnego seksu. Zawsze sa to pieszczoty łechtaczki, minetka, palcowka. W zasadzie jestem blisko, wydaje mi sie ze juz prawie prawie.. i klapa nic dalej sie nie posuwa. Gdy robie to sama wystarczy 15 minut i juz. Czy wy tez tak macie? Wypowiedzcie sie. [/FONT]
AalutkaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-18, 17:29   #2
marta_p
Raczkowanie

Dot.: Problemy z orgazmem

Cytat:
Napisane przez AalutkaA
Nie moge osiagnac orgazmu podczas pieszczot z moim facetem. Nie uprawialismy jeszcze pelnego seksu. Zawsze sa to pieszczoty łechtaczki, minetka, palcowka. W zasadzie jestem blisko, wydaje mi sie ze juz prawie prawie.. i klapa nic dalej sie nie posuwa. Gdy robie to sama wystarczy 15 minut i juz. Czy wy tez tak macie? Wypowiedzcie sie.
moze przestan sie sama zabawiac

chociaz przyznam, ze tez mi sie czesto zdarza
marta_p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-18, 18:28   #3
AalutkaA
Raczkowanie

Wlasnei zauwazylam, ze gdy mam dzien przerwy od zabawiania sie samej to nastepnego dnia jet lepiej :P gdy jetsem z nim
Stary 2005-12-18, 18:32   #4
Eleo765
Zadomowienie

Edytowane przez Eleo765
Czas edycji: 2010-09-20 o 09:16
Eleo765 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-18, 19:01   #5
AalutkaA
Raczkowanie

Wydaje mi sie, ze jestem wystarczajaco rozluzniona. Zdarza sie, ze nakierowuje go na odpowiednie miejsca.. punkty , ale ciagle w glowie mam mysl: Kiedy w koncu bedzie ten orgazm?!! Nawet ostatnio pytal mnie jak to przezywam i czy to widac
Stary 2005-12-18, 22:00   #6
maarchewka
Zakorzenienie

ja mam to samo, tylko ze ja sie nie onanizuje. Kiedys jak zaczynalismy sie z moim tz ze soba zabawiac od razu mialam orgazm , albo cos do tego podobnego teraz nawet jak chce to odczuwam to malo intensywnie. I tez nie wiem co zrobic bo nawet nie mam pomyslu jak poinstruowac mojego tz..ale moze to ta zima??
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-19, 18:34   #7
jaga_2001
Zakorzenienie

skad ja to znam? ja ze swoim TZ wspolzyje od roku, lecz jak na razie tylko raz doprowadzil mnie do orgazmu lecz tylko za pomaca pieszczot. Za kazdym razem jestem blisko, czuje , ze to juz sie zbliza i nagle klops. Teraz to jak na zlosc, za kazdym razem gdzy moj misiak mnie piesci to ktos albo do mnie albo d niego dzwoni no i sie rozpraszam, a jak sie rozprosze to nici z reszty Na orgazm nie ma recepty. Najwazniejsze jest poddac sie calkowicie pieszczotom, ale tak by sie w nich zatracic, a orgazm na 100% przyjdzie

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-26, 14:49   #8
naanahanae
Zadomowienie

a naj gorsze jest jednak to ze jak sie kochamy, a już prawie jestem i on wtedy kończy . czekamy az on stanie na nogi bo mi też ise coś należy i znów... ja już prawie, a on kończy .....
naanahanae jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-26, 17:03   #9
Sanderek
Wtajemniczenie

GG do Sanderek Send a message via Skype™ to Sanderek

Najważniejsze to, aby skupic się w pełni nad pieszczotami, czasami nawet mały głupi przerywnik może wszystko zepsuć. No i niestety wtedy... klops.
Ważne jest też mówienie partnerowi co sie lubi no i co sprawia Ci przyjemność.

A niestety prawdą jest też to, gdy przyzwyczaimy sie do "naszych" pieszczot, to wtedy mamy zupełnie inne odczucia, przy pieszczotach z partnerem.
Sanderek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 09:59   #10
adam21
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Problemy z orgazmem

Witam Szukam pomocy a do kogo innego mógłbym się zwrócić o fachową poradę jak nie do kobiet Mam poważny problem Gdy robię minetkę mojej dzieczynie ona jest bardzo podniecona przez trzy może cztery minuty i później to wszystko znika mówi że nie czuje już nic a ja staram się jak tylko mogę , czy to moja wina?? staram się stosować jak najbardziej urozmaicone ruchy języka ale to nie pomaga czy jej reakcje w dużym stopniu zależą od tego jak była podniecenia przed rozzpoczęciem robienia minetki?? przeczytałem również że to może być jakiś stan zapalny i to może być przyczyną proszę o pomoc
adam21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 14:04   #11
Mysia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adam21
Witam Szukam pomocy a do kogo innego mógłbym się zwrócić o fachową poradę jak nie do kobiet Mam poważny problem Gdy robię minetkę mojej dzieczynie ona jest bardzo podniecona przez trzy może cztery minuty i później to wszystko znika mówi że nie czuje już nic a ja staram się jak tylko mogę , czy to moja wina?? staram się stosować jak najbardziej urozmaicone ruchy języka ale to nie pomaga czy jej reakcje w dużym stopniu zależą od tego jak była podniecenia przed rozzpoczęciem robienia minetki?? przeczytałem również że to może być jakiś stan zapalny i to może być przyczyną proszę o pomoc

Wątpie, żeby to była twoja wina. Myslę, że to zależy w dużym stopniu od dziewczyny. Niektóre bardziej "przeżywaja'' minetkę, inne mniej. Każdy lubi co innego Może Twojej TŻ podoba sie to, ale tylko przez krótki czas, może bys spróbował po tych paru minutkach zabawiać ją czymś innym Nie mówię że macie juz rpzechodzic do akcji:P ale wiesz paluszki itd

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-29, 09:09   #12
adam21
Przyczajenie

No na razie nie przechodzimy jeszcze do większej akcji bo ona jest dziewicą i się strasznie boi. Nie chcę jej ponaglać bo wszystko przyjdzie z czasem myślę też chyba że jej problemy osiągnieciem satysfakcji wynikają z jej skrępowania.
Stary 2006-06-29, 09:17   #13
Guni
Wtajemniczenie

GG do Guni

Najwazniejsze moim zdaniem podczas pieszczot jest skupienie sie raczej na uczuciowej stronie calego przedsiewziecia. Mysl o tym, aby osiagnac szczytowanie moze wsyztsko popsuc. nalezy sie calkowicie rozluznic, wczuc w sytuacja i voila! Moze warto tez do tego wszystkiego dolaczyc jakis afrodyzjak, kieliszek wina dla relaksu, duzo ciepla i czulosci.

Jestem na: http://www.amundsen.pl/home/ Etap oceaniczny
http://nwpass.qnt.pl/
Guni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-29, 16:02   #14
Mysia_
Zadomowienie

zgadzam sie z Guni.
Może masz rację ze jest za bardzo skrepowana, ale skoro na początku jest jej dobrze a potem już nie, to znaczy że na początku nie jest skrępowana? Hm...
Stary 2006-06-29, 17:19   #15
adam21
Przyczajenie

Proponowałem jej ostatnio odrobinę wina ale ona nie odmawia bo boi się, że puszczą jej wszystkie hamulce i będzie miała ochotę na wszystko a na razie ona tego nie chce . Wtedy znów jestem w punkcie wyjscia
Stary 2006-06-29, 18:45   #16
Mysia_
Zadomowienie

nie pozostaje Wam nic innego jak przeczekać, a za jakiś zcas, kiedy Twoja TŻ będzie już gotowa, rozkoszowac się swoimi ciałami
Stary 2006-06-29, 21:48   #17
Jadeitea
Zadomowienie

No właśnie, skrępowanie. Dziewczyna musi się po prostu rozluźnić psychicznie i... fizycznie, bo napięte mięśnie bardzo osłabiają doznania. Najlepiej niech skupi się na tym, co czuje ta jedna część jej ciała.

Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzką)

Jem trawę - blog (też zaniedbany, ale kiedyś doń wrócę)
Jadeitea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-29, 21:59   #18
Guni
Wtajemniczenie

GG do Guni

Cytat:
Napisane przez adam21
Proponowałem jej ostatnio odrobinę wina ale ona nie odmawia bo boi się, że puszczą jej wszystkie hamulce i będzie miała ochotę na wszystko a na razie ona tego nie chce . Wtedy znów jestem w punkcie wyjscia
oj tam po odrobinie wina jeszcze nikt nikogo nie wykorzystal :P Powinna Ci ufac... a moze wino do przepysznej kolacji?

Stary 2006-06-30, 01:21   #19
adam21
Przyczajenie

Dzięki wielkie Gunia za podsunięcie pomysłu Postaram się jakąś kolację zorganizować oczywiście winko przy posiłku będzie nieodłączne. Nawet sam spróbuje coś ugotować hehe Poważnie mówię nie śćiemniam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-30, 11:30   #20
Sandi_xD
BAN stały

GG do Sandi_xD Send a message via Skype™ to Sandi_xD
Thumbs up Dot.: Problemy z orgazmem

adam21

cóż za facet
Sandi_xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-30, 11:33   #21
Cdz
Zakorzenienie

moze tkwi w tym poblem, że nie jestes calkowicie wyluzowana LUB poprostu za duzo o tym myslisz :P
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-30, 11:44   #22
Guni
Wtajemniczenie

GG do Guni

Cytat:
Napisane przez sandi xD
adam21

cóż za facet
wspanialy prawda? ze tak dba o swoja ukochana ;]

Stary 2006-06-30, 15:34   #23
adam21
Przyczajenie

No nie żartuję z tym gotowaniem. zresztą nie pierwszy raz będę dla niej gotował , tylko tym razem do menu dołączę jakieś winko Totalny odjazd zmysłów może nareszcie będzie OJJJJ CCHCIAŁBYM BARDZOOO i do nieba

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-06-30, 15:57   #24
HELLOKITTY
Raczkowanie

GG do HELLOKITTY

A może ja się wypowiem Ja mam podobnie. Wszystko super a potem nagle nic (łatwo się rozpraszam itp; wystarcz szmerek) wtedy rozluzniam się i czekam na ponowny rozwój akcji
Napisałeś, że robisz jakieś różne ruchy języka... Osobiście tego nie znoszę. Irytuję się wtedy. Lubię rytm. Nie mówię, że Twoja TŻ tak ma ale jeśli jest niedoświadczona może w tym rzecz? Może też zbyt się denerwuje, żeby się zapomnieć?

Poza tym na pierwszy raz, gdyby w ten sposób osiągnęła orgazm byłaby spełniona i nie wiem czy chciałaby więcej, dlatego to wino to super pomysł
Powiedz jej, że ma nic nie mówić i się nie ruszać a Ty nie będziesz przestawać i niech się nie przejmuje czy będzie GO mieć czy nie tylko rozluźni

POWODZENIA
Stary 2006-06-30, 18:57   #25
AalutkaA
Raczkowanie

Ja rowniez mam tak jak HELLOKITTY. Nie lubie, gdy moj facet wykonuje rozne ruchy jezyka. Mam taki jeden bardziej sprecyzowany ruch, on doskonale wie jaki i to jest wlasnie to. Zeby bylo plynnie, rytmicznie! Wtedy jest wspaniale a jak juz zaczyna cos kombinowac to sie tylko denerwuje tym
Stary 2006-07-01, 11:04   #26
HELLOKITTY
Raczkowanie

GG do HELLOKITTY

Cytat:
Napisane przez AalutkaA
Ja rowniez mam tak jak HELLOKITTY. Nie lubie, gdy moj facet wykonuje rozne ruchy jezyka. Mam taki jeden bardziej sprecyzowany ruch, on doskonale wie jaki i to jest wlasnie to. Zeby bylo plynnie, rytmicznie! Wtedy jest wspaniale a jak juz zaczyna cos kombinowac to sie tylko denerwuje tym
Kombinowanie jest tragiczne!!
Stary 2006-07-02, 23:20   #27
buzka
Przyczajenie

Jestem z moja dziewczyna prawie od 4 lat kocham sie czesto osoatnio jednak mamy problem nie wiem dlaczego ale ona nie moze szczytowac probuje róznych poazycji i ciagle nicPodczas wczebniejszych stosunków nie bylo z tym problemu szczegolnie w pozycji "na jeźdźca" bo w innych owszem jest ciezko ale w tej pozycji praktycznie za kazdym razem dochodzila teraz niestety nic pomozcie bardzo sie kochamy wzajemnie i nie moge doszulkac sie przyczyny braku orgazmu u niej uz od oklo 2 miesiecy czekamna madre rady pozdrawiam poza tym mam jeszcze pytanie do dziewczyn czy podczas kochania sie ze swoimi chlopakami mezami itd czujecie sie dobrze w pozycjach tylnych poniewaz moja dziewczyne czesto to boli czekam na szybka odp po0mozcie prosze
buzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-03, 12:57   #28
olabin
Raczkowanie

GG do olabin

Czesc Wszystkim.Ja tez mam z "tym" problem.Gdy kocham sie z moim TŻ jest wspaniale ale nie moge dostac orgazmu.Gdy mnie piesci"jezyczkiem" moge dostac ale ten lekki orgazm ale w normalnym stosunku nie.Czy moze ktoras z was miala z tym problem i ma juz teraz wyprobowana pozycje czy jakis ruch ktory by mi pomogl? Wiem ze to troche smieszne to co pisze,ale tak juz chcialabym to miec.
Dzieki za wszystkie odpowqiedzi
it is in yourself alone"
olabin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-03, 13:19   #29
Jeannie_jk
Rozeznanie

GG do Jeannie_jk

no własnie tez tak mam..ze juz prawie dochodze a on konczy a potem jest tak samo i czasami strasznie mnie to drazni ale takie juz chyba moje zycie...

olabin....mam tak samo ze dochodziłam tylko dzieki pieszczotom a tera nawet dzieki nim nie potrafie dojsc klęska....wiem, że mój TŻ sie stara ale czegos mi brakuje...ja czytam rowniez aktykuły i tutaj szukam rad zeby cos odnowic zeby cos zmienic zeby bylo jakos ciekawiej a on?? on uwaza chyba ze to głupie...kiedys chcialam z nim obejrzec "Seks inspektorów" gdyz mysle ze to naprawe fajny program i mozna duzo sie z niego nauczyc...a on cały czas trzymal pilot w reku i tylko czekal zeby mnie spytac" to co mogę juz przełączyc??" było mi wtedy bardzo przykro ale to nic...nawet nie lubi jak o tych rzeczach rozmawiamy...znaczy ja moge gadac ale on siedzi cicho...kiedy pytam co lubi albo co amm robic zeby było mu przyjemnie to odpowiada" wszystko lubie co robisz...albo zawsze jest mi z toba przyjemnie"...niestety on sie nie wysila zeby spytac co ja lubie ...kocham go ale czasami jest to denerwujace

Lepiej grzeszyć i żałować, niż żałować, że się nigdy nie grzeszyło

Wymianka
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=731834
Jeannie_jk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-09, 16:33   #30
vanillasky87
Przyczajenie

Brak orgazmu??

Wczoraj pierwszy raz kochałam sięz chłopakiem. Tak w ogóle to ciężko u mnie z osiągnięciem orgazmu. Nio i podczas stosunku też go nie miałam. Czy to dlatego, że to był ten pierwszy raz? Kolejne pytanie to czego używać prócz prezerwatyw, żeby nie zajść w ciążę? Przyznam,że mój chłopak jest bardzo ostrożny (współżyje od kilku lat). Nie jestem do końca przekonana do tabletek, gdyż mogą powodować skutki uboczne. Jakieś kremy, żele? Nastepnie jakich tamponów powinnam używać teraz? Z góry dziękuję za odpowiedź.
vanillasky87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości