|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pędzle do czarnego cienia
potrzebuje dobry pędzelek do czarnego cienia, tak żeby obrysowywac nim oko? jkaiego typu powinieni byc to pędzel i moze polecicie mi konkretny numer danej firmy?
dziękuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: pędzle do czarnego cienia
Cytat:
![]() ![]() Może jednak do innych kolorów też??? ![]() Jeżeli ma być do kresek to ja polecam płaski ukośnie ścięty typu "eyeliner" (ale nie taki jaki jest w opakowaniu z płynnym eyelinerem!!!!) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
oj nie tylko do czarnego pewnie, ale akurat czarnym mam sie zamiar malowac i tak mi sie napisało, natomiast kompletnie sie na tym nie znam bo zawsze uzywalam tylko kredki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja lubie kredkę a potem na nią cień. Cały dzień się wtedy kreska trzyma!!! Muszę jeszcze na czarny cień "zapolować" ![]() Mam nadzieję ze wiesz o jaki pędzel mi chodzi?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no własnie popatrzyłam w pędzle w KWC i chyba juz wiem jaki
![]() mówisz , że dobrze najpier kredka potem cieniem- spróbuje :P a jeśli chodzi o czarny cień polecam: Manhattan , Multi effect eyeshadow czarny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Używam jej nawet jak chcę zrobić kreskę płynnym eyelinerem. Tak delikatnie sobie kontur wyznaczam i w tedy łatwo zrobić równiutką linię płynnym eyelinerem. Co do cienia to sobie wymyśliłam żeby INGLOTa kupić, ale jak będe w kosmetycznym to sobie pooglądam ten Manhattan'a ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
--papryczka-- ---> Bardzo dobrym pędzelkiem do cieni jest pędzel nr 7 Sephory, zrobisz nim nie tylko precyzyjną kreskę ale i nałożysz cień na większą powierzchnię. Pędzelek kosztuje 19 zł i jest bardzo dobrej jakości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co robię nie tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Najlepiej kupić pędzęle z naturalnego włosa. Musi być gęsty i spręzysty, wtedy cień nie będzie się obsypywał na policzek. A przed aplikacją cienia, potrząśnij pędzelkiem, żeby obsypać z niego nadmiar.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.