|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymienię Agent Provocateur Maitresse
NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE
Witajcie!!! Niedawno zakupiłam wysyłkowo (i w ciemno) 30 ml Agent Provocateur Maitresse EDP. Niestety, gdy już zapach przetestowałam, okazało się, że w ogóle do mnie nie pasuje, a wręcz należy do zapachów, których mój nos nie lubi. Tak stoi u mnie na półce i czeka. Najpierw chciałam oddać go mamie, ale później stwierdziłam, że wolę wymienić na inny zapach, aby w ten sposób pieniędzy nie stracić. Z buteleczki ubył tylko jeden psik w czasie testowania. Posiadam kartonik, jednak zaznaczam, że jest rozerwany na jednej ściance, ponieważ nie wiedziłam, jak dostać sie do środka. Zdjęcie zamieszczę na prośbę zainteresowanych osób. Wszystkim zainteresowanym radzę najpierw przetestować zapach w perfumerii, ponieważ nie jest on w żaden sposób uniwersalny, raczej dla określonych "nosów". Wymienię się tylko na inne perfumy, nie interesuje mnie kolorówka ani pielęgnacja. Dla ułatwienia, oto lista perfum, na które jestem chętna się wymienić: Dalissime S. Dali Laguna S.Dali Omnia Crystalline Bvlgari Coco mademoiselle Eclat d'Arpege Lanvin Hypnotic Poison Dior L'Instant Guerlain Jednak rozważę również propozycje innych perfum. Z góry dziekuję za współpracę ![]() Edytowane przez wilhelmina Czas edycji: 2007-09-05 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię Agent Provocateur Maitresse
Witaj! Od dawna poluje na Agenta klasycznego.Twojej wersji niestety nie znam.I teraz mam dylemat,czy proponować Ci wymianę.Poza tym nie mam zapachów których szukasz.
MAm Angela Pivonie -tester .Interesuje Cię? Pozdrawiam Gośka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie!
A może interesuje cię moja oferta?Jestem bardzo zainteresowana!!!Mam do wymiany Elizabeth Arden - Sunflowers (50 ml EDT), cena w perfumeriach wynosi ok. 150 zł . Jeśli nie zdecydowałabyś się na całość Agent Provocateur to może odlewka?? Pozdrawiam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206373 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Gosiu
Ciężko mi powiedzieć, ponieważ Angela nie znam. Jednak żałowałabym, gdyby później się okazało, że zapach przypadł mi do gustu, a ja zaprzepaściłam taką okazję. Jutro pójdę do perfumerii i go przetestuję, dobrze? Dam odpowiedź jutro wieczorem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Nadia
mgliście przypominam sobie Sunflowers, ale coś mi się czai po głowie, że te perfumy mi się podobały. Jutro pójdę do perfumerii i raz jeszcze je przetestuję i dam jutro odpowiedź. Jednak ze względu na to, że Gosia była pierwsza, a w jej przypadku nie znam w ogóle proponowanego zapachu, to jesli mi się spodoba Angel bardziej niż Sunflowers, to przyjmę jej ofertę. Dam odpowiedź jutro wieczorem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mam Coco Mademoiselle ok.23ml z 50 ml EDP. Klasyczny Agent wprawdzie zupelnie mi nie podszedl alem ciekawa wersji Maitresse. Moglabym dodac cos dla wyrownania pojemnosci...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hmmm.... przyznam, ze propozycja bardzo kusząca, ponieważ akurat na Coco Mademoiselle mi bardzo zależy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok. zatem czekam na odpowiedz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Chciałam jeszcze Cię poinforomwać ,że Angel Pivonie ma pojemność ok.45/100 ml .
Poza tym mogę CI jeszcze zaproponowac Flower by Kenzo Oriental edp tylko,że to 50 ml bez 2-3 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dominiko niestety nie znalazłam u Ciebie zapachów, które by mnie zainteresowały
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
ooo to mnie kusisz Gosiu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ahhh,wilhelmino!Jeśli zgodzisz się na Sunflowers dołożę tonik do twarzy Melisa i próbkę balsamu Luksja Melon.
A,i zajrzyj jeszcze do mojego nowego wątku!Jeśli spodobają Ci sie jakieś perfumy to dołożę je GRATIS. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206450 P.s.Szczerze mówiąc w moim wątku bardziej polecam,te pierwsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może Absolu Rochas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Ponieważ wieczór się już zbliża, a obiecałam, że wieczorem dam odpowiedź. Decyzja była trudna, ale... udało mi się w końcu.
![]() Nadia po namyśle doszłam do wniosku, że póki co nie potrzebuję takiego zapachu jak Sunflowers, więc rezygnuję. Ale dziękuję za zainteresowanie ![]() Dorota choć byłam blisko wybrania właśnie Twojej propozycji, jednak zmieniłam zdanie. Mimo to, dziękuję za współpracę ![]() Zielona dziękuję za propozycję, ale nie poszukuję tych perfum ![]() i ostatecznie Gosiu przetestowałam dzić tego Angela i niestety to nie mój zapach, ale baaaaaaardzo skusiłaś mnie tym Kenzo Oriental i to właśnie na niego się zdecydowałam ![]() Dziękuję wszystkim za zainteresowanie!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozniez dziekuje za "wspolprace". Pzdr. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.