|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy te ubrania do siebie pasują?
Witam!
Mam 17 lat i jako, że wcześniej niezbyt zwracałem uwagę na to jak się ubieram, zacząłem to powoli zmieniać. Prosiłbym Was drogie Wizażystki o ocenę tego zestawu(?) i w razie czego jeszcze jakiegoś kolejnego, o ile także miałbym jakieś wątpliwości. Jeżeli nie ten dział to proszę przenieść. Pozdrawiam
Edytowane przez StratMan Czas edycji: 2010-08-31 o 20:22 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy te ubrania do siebie pasują?
wg mojej opinii trochę tu za pstrokato - ja bym pod tą koszulę założyła np zwykły biały t-shirt bez żadnych nadruków. Pamiętaj, że im mniej tym lepiej
jeśli koszula w kratkę to już odpada inny wzór czy wielki nadruk. Lepiej nie przedobrzać Pozdrawiam. ! i postarałabym się o bardziej dopasowane jeansy ( nie mówię o obcisłych ale bardziej zwężonych )
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mogłabyś rozwinąć to co napisałaś bo nie zrozumiałem. To już inne zdanie tak? Że jeżeli ubrałbym inną koszulę, w tym wypadku w kratę to? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
mysle, ze madimadi chodzilo o to, ze do tej koszuli, ktora masz na tym zdjeciu-zaloz koszulke bez nadrukow
bo jesli koszula jest w nadruki i jeszcze paski i jeszcze pod spod koszulka z duza iloscia nadrukow to jest przeladowane oczywiscie zgadzam sie z madimadi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.