|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Odchudzanie !!
Witam
![]() Jestem nastolatką dojrzewającą... Mam 168cm wzrostu i ważę 48-50kg (waga mi się co jakiś czas zmienia) i jest problem... wciąż myślę że jestem za gruba, dręczę się tym, śnią mi sie koszmary... cały czas siedzi to w mojej głowie i nie mogę przestać o tym myśleć... Chcę schudnąć do 40kg... i jest pytanie... Czy jest to rozsądne... ?? Proszę o porady ...
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odchudzanie !!
![]() Ja też mam 168 wzrostu i ważę 55 kg ![]() Sama sądzę, że przydałoby mi się schudnąć, chociaż wszyscy w około mówią, że jestem głupkowata, skoro tak myślę ![]() 40kg przy 168 to zdecydowanie za mało, już teraz masz lekką niedowagę, nie zmieniaj nic! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
askawtn jestem w bd podobnej 'sytuacji' i również chcę schudnąć, ale narazie nie mogę znależć motywacji ;/
kali 40 kg to strasznie mało jak na ten wzrost!!! Twoja waga jest odpowiednia! ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak powiedziałam wcześniej askawtn masz niedowagę, więc wg mnie nie powinnaś nawet myśleć o odchudzaniu, bo już jesteś szczupła!
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Odpowiedź brzmi NIE. Na pewno nie jest to rozsądne! 40kg to kości obciągnięte skórą... Wyglądałabyś jak anorektyczka a przy Twoim wzroście i wadze i tak jesteś szczuplutka. Nie rób głupot.
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Też jestem nastolatką, też mam 168cm i ważę jakieś 53kg. (A może i więcej bo ostatnio dużo jem - nie wiem, nie ważę się od pół roku
![]() Obejrzyj to zdjęcie: http://www.papilot.pl/typo3temp/pics/5dd52581ce.jpg jak schudniesz 10kg będziesz wyglądac tak jak laska po lewej. 10kg wydaje się niewiele, ale to duuuża różnica przy takiej wadze jak Twoja. Laska na tym strasznym zdjęciu ważyła 35kg. Od twoich wymarzonych 40 dzieli je 5kg. Na prawdę chcesz tak wyglądac i byc o krok od śmierci? LUDZIE SZANUJCIE SWOJE ZDROWIE!!! ONO JEST NAJWAŻNIEJSZE!!! Wiem co mówię - miałam raka.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
' Mam 168cm wzrostu i ważę 48-50kg i mysle ze jestem gruba' - nie dosc ze jestem nizsza to wiecej waze. Skoro ja gruba nie jestem to jakim cudem ty mozesz byc? Zmień nawyki zywieniowe (dieta smoczek na wizazu <3) i cwicz. Całe zycie walcze ze swoim cialem, od 6 klasy podstawowki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Obawiam sie, ze rozsadne nie.
Zreszta nie waga wazniejsza tylko wyglad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.