|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie jestem szczęśliwa, zakochałam się w niewłaściwym...
Dziewczyny, co ja mam robic jestem rozdarta, nie chce stracić mojego chłopaka a zakochałam się jego koledze...który mnie podrywał. Zaprzyjaźniliśmy się jak mój chłopak wyjechał, chciał umilić mi czas. Gadaliśmi o róznych sprawach i tak jakoś... Mój Rafi cos podejrzewa, ale narazie to sie wykrecam ile moge. W sumie to sama juz nie wiem co sie ze mna dzieje, niby nie chciałam a stało się... Czy wam sie to tez zdarzyło, jak sie to kończy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nie jestem szczęśliwa, zakochałam się w niewłaściwym...
musisz sama wybrac na kim bardziej Ci zalezy. na swoim facecie czy tym drugim.... musisz to wiedziec z kim chcesz byc...
a łądnie to tak za plecami lubego "umilac sobie czas" z innym?
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Oj nieładnie, nieładnie
Mi taka sytuacja sie nigdy nie przytrafiła. Zresztą Kochasz swojego chłopaka i zakochałaś się w drugim? czyli kochasz dwóch naraz? jakoś mi to nie pasuje. Może znudził Ci się Twój związek i dlatego zaczełaś kręcić z jego kolegą. Bo to, ze Twój chłopak wyjechał na jakiś czas to mi jakoś nie tłumaczy sytuacji. Musisz sie poważnie zastanowić czy naprawdę kochasz swojego TŻ-ta i czy chcesz z nim być.
Otwierasz Przestrzeń...mego świata, Wypełniasz ją czułym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w głębię ...poznania życia A ja bezpieczna oczy zamykam Staję się motylem istnienia Mogę wznieść się ponad wieczność ...gdy tylko JESTEŚ !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jesli umilalas sobie czas z jego kolega, to wiadomo ze nie kochasz swojego chlopaka.............. Jesli ja kogos kocham, to nie wyobrazam sobie umawiac sie z innymi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Zadaj sobie jedno pytanie: Czy chciałabyś być na miejscu Twojego chłopaka? Chciałabyś żeby on wzdychał do innej udając, że Ty jesteś jego miłością?
Twoje zachowanie jest niewłaściwe i musisz podjąć decyzję: albo zostajesz z chłopakiem i zapominasz o koledze albo zrywasz i rozpoczynasz nowy związek, o ile kolega tego zechce. Nie wolno świadomie krzywdzić ludzi, a Ty sprawiasz ból swojemu chłopakowi, którego rzekomo nie chcesz stracić. Czyżby??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tamaraitamta trafiłas na złe forum z tego względu, ze nikt Ci tutaj nie doradzi co masz zrobić, tylko każdy napisze jaka to jesteś ble i niedobra. Osoby, które czasem nie mają pojęcia o życiu i o tym przed jakimi wyborami moze nas postawić, dają "rady" zaczerpnięte rodem z katechizmu. każdy najpierw cię oceni, wątkem rozciągnie się na 5 stron jechania po Tobie jak tak mogłaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
To nie tak, że za plecami umilałam sobie czas. Po prostu mieszkamy z Rafałem sami i sam poprosił kolegę, że gdybm coś potrzebowała to niech będzie blisko. Zaglądał i spędzalismy razem czas, nie codziennie ale mój chłopak wyjechał na pół roku i wiedział o tym. Tak łatwo skrytykować, ja sama nie wiem jak to się stało samo jakoś i wcale nie prosiłam się żeby przychodził, ale miło mi było. Obaj są dla mnie ważni, i kocham ich obu i co dalej...nie wiem. Skoro tylko mnie się takie coś przytrafiło to sorry, że poruszyłam ten temat, ale widocznie nikt nie potrafi mnie zrozumieć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jak dobrze zrozumialam, to twojego chlopaka nie bylo pol roku, ale teraz wrocil. Mysle, ze to uczucie/fascynacja cokowliek to jest do tego drugiego moze teraz po prostu wygasnie samo bo bedziesz poswiecac wiecej czasu swojemu TZtowi .
![]()
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za zrozumienie. Mój chłopak jest już ze mną, ma jednak wyjechać za miesiąc ponownie. Problem sie komplikuje, bo chciałam z nim jechać i nie moge go przekonać, twierdzi, że nie dam sobie rady z nim na wyjeździe a on nie ma czasu zajmowac sie mną...Szczerze to mnie zaskoczył, bo myslałam że znalazłam jakies rozwiązanie... Chciałam się odciąc od tego drugiego...i nie wychodzi. Robie sobie w głowie bilans swoich uczuc do obydwu i jest mi ciężko, chyba poczekam co los przyniesie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
goniąca własny ogon..
|
Może właśnie to jest najlepsze. Nie rób na razie nic i poczekaj. Nie piszę PRZEczekaj, bo uczucie trudno ominąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.