Nie jestem szczęśliwa, zakochałam się w niewłaściwym... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-30, 09:34   #1
tamaraitamta
Przyczajenie

Nie jestem szczęśliwa, zakochałam się w niewłaściwym...

Dziewczyny, co ja mam robic jestem rozdarta, nie chce stracić mojego chłopaka a zakochałam się jego koledze...który mnie podrywał. Zaprzyjaźniliśmy się jak mój chłopak wyjechał, chciał umilić mi czas. Gadaliśmi o róznych sprawach i tak jakoś... Mój Rafi cos podejrzewa, ale narazie to sie wykrecam ile moge. W sumie to sama juz nie wiem co sie ze mna dzieje, niby nie chciałam a stało się... Czy wam sie to tez zdarzyło, jak sie to kończy?
tamaraitamta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 10:06   #2
ainoh7
Rozeznanie

Dot.: Nie jestem szczęśliwa, zakochałam się w niewłaściwym...

musisz sama wybrac na kim bardziej Ci zalezy. na swoim facecie czy tym drugim.... musisz to wiedziec z kim chcesz byc...
a łądnie to tak za plecami lubego "umilac sobie czas" z innym?
i ksiązki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983

: D
ainoh7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 10:36   #3
Megiddo
Rozeznanie

Oj nieładnie, nieładnie
Mi taka sytuacja sie nigdy nie przytrafiła. Zresztą Kochasz swojego chłopaka i zakochałaś się w drugim? czyli kochasz dwóch naraz? jakoś mi to nie pasuje. Może znudził Ci się Twój związek i dlatego zaczełaś kręcić z jego kolegą. Bo to, ze Twój chłopak wyjechał na jakiś czas to mi jakoś nie tłumaczy sytuacji.
Musisz sie poważnie zastanowić czy naprawdę kochasz swojego TŻ-ta i czy chcesz z nim być.
Stawiam pierwsze kroki w głębię
...poznania życia
A ja bezpieczna oczy zamykam
Staję się motylem istnienia
Mogę wznieść się ponad wieczność
...gdy tylko JESTEŚ !!!
Megiddo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 10:41   #4
Soncia
Raczkowanie

GG do Soncia

Jesli umilalas sobie czas z jego kolega, to wiadomo ze nie kochasz swojego chlopaka.............. Jesli ja kogos kocham, to nie wyobrazam sobie umawiac sie z innymi.
Soncia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 10:50   #5
Diorissimo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamaraitamta Pokaż wiadomość
Mój Rafi cos podejrzewa, ale narazie to sie wykrecam ile moge.
Zadaj sobie jedno pytanie: Czy chciałabyś być na miejscu Twojego chłopaka? Chciałabyś żeby on wzdychał do innej udając, że Ty jesteś jego miłością?
Twoje zachowanie jest niewłaściwe i musisz podjąć decyzję: albo zostajesz z chłopakiem i zapominasz o koledze albo zrywasz i rozpoczynasz nowy związek, o ile kolega tego zechce.
Nie wolno świadomie krzywdzić ludzi, a Ty sprawiasz ból swojemu chłopakowi, którego rzekomo nie chcesz stracić. Czyżby???
Diorissimo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 11:52   #6
frida110
Zakorzenienie

tamaraitamta trafiłas na złe forum z tego względu, ze nikt Ci tutaj nie doradzi co masz zrobić, tylko każdy napisze jaka to jesteś ble i niedobra. Osoby, które czasem nie mają pojęcia o życiu i o tym przed jakimi wyborami moze nas postawić, dają "rady" zaczerpnięte rodem z katechizmu. każdy najpierw cię oceni, wątkem rozciągnie się na 5 stron jechania po Tobie jak tak mogłaś.
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 12:04   #7
tamaraitamta
Przyczajenie

To nie tak, że za plecami umilałam sobie czas. Po prostu mieszkamy z Rafałem sami i sam poprosił kolegę, że gdybm coś potrzebowała to niech będzie blisko. Zaglądał i spędzalismy razem czas, nie codziennie ale mój chłopak wyjechał na pół roku i wiedział o tym. Tak łatwo skrytykować, ja sama nie wiem jak to się stało samo jakoś i wcale nie prosiłam się żeby przychodził, ale miło mi było. Obaj są dla mnie ważni, i kocham ich obu i co dalej...nie wiem. Skoro tylko mnie się takie coś przytrafiło to sorry, że poruszyłam ten temat, ale widocznie nikt nie potrafi mnie zrozumieć...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-30, 12:43   #8
syntagma
Zakorzenienie

jak dobrze zrozumialam, to twojego chlopaka nie bylo pol roku, ale teraz wrocil. Mysle, ze to uczucie/fascynacja cokowliek to jest do tego drugiego moze teraz po prostu wygasnie samo bo bedziesz poswiecac wiecej czasu swojemu TZtowi . Moze, nie wiem. Ja bym ograniczyla kontakty z tym dugim do zera i zobaczyla jak sie sprawa potoczy. Jak za miesiac, dwa...dalej bedziesz myslec o nim, to hmm...Poza tym jaki ten kolega ma teraz stosunek do ciebie tez jest wazne.
Stary 2007-08-30, 12:55   #9
monia.1987
Raczkowanie

Post Dot.: Nie jestem szczęśliwa, zakochałam się w niewłaściwym...

Cytat:
Napisane przez tamaraitamta Pokaż wiadomość
To nie tak, że za plecami umilałam sobie czas. Po prostu mieszkamy z Rafałem sami i sam poprosił kolegę, że gdybm coś potrzebowała to niech będzie blisko. Zaglądał i spędzalismy razem czas, nie codziennie ale mój chłopak wyjechał na pół roku i wiedział o tym. Tak łatwo skrytykować, ja sama nie wiem jak to się stało samo jakoś i wcale nie prosiłam się żeby przychodził, ale miło mi było. Obaj są dla mnie ważni, i kocham ich obu i co dalej...nie wiem. Skoro tylko mnie się takie coś przytrafiło to sorry, że poruszyłam ten temat, ale widocznie nikt nie potrafi mnie zrozumieć...
ja Cie rozumiem... co prawda nigdy nie przezylam takiej sytuacji ale moja przyjaciolka w takiej sie znalazla wiec znam sprawe od podszewki...tylko u niej bylo odwrotnie to ona wyjechala na oboz z kumplem swojego chlopaka i wrocila rozbita i zakochana..w nie swoim chlopaku..tylko ze ona byla pewna swojego uczucia do tego drugiego i mimo ze cale otoczenie krzywo sie patrzylo na to nowe uczucie to oni wyszlo z tego calo i byli szczesliwa para baaardzo dlugo, jej byly chlopak zaakceptowal to w koncu..tylko ze to jest jej historia a w twoja sytuacja jesttroszke trudniejsza bo ty nie wiesz co czujesz...szczerze? wydaje mi sie ze po prostu brak twojego chlopaka sprawil ze zaczelas doceniaxc towarzystwo tego kolegi, bo czulas ze kogos masz i stad to uczucie ..albo wrazenie uczucia..a twoj chlopak jest juz przy tobie czy nadal na wyjezdzie??? bo to duza roznica w tej sprawie.. jesli nadal go przy tobie nie ma to raczej tesknisz po prostu za jakas bliskoscia i stad to ''zastepcze'' uczucie, mysle ze wszystko sie ulozy kiedy chlopak wroci..natomiast jesli twoj TZ jest juz w domu i ty nadal nie wiesz...no to twoja sytuacja jest trudniejsza i mysle ze najuczciwiej i najlepeij dla ciebie bedzie zdystansowac sie troszke do obydwu..
monia.1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 19:50   #10
tamaraitamta
Przyczajenie

Dziękuję za zrozumienie. Mój chłopak jest już ze mną, ma jednak wyjechać za miesiąc ponownie. Problem sie komplikuje, bo chciałam z nim jechać i nie moge go przekonać, twierdzi, że nie dam sobie rady z nim na wyjeździe a on nie ma czasu zajmowac sie mną...Szczerze to mnie zaskoczył, bo myslałam że znalazłam jakies rozwiązanie... Chciałam się odciąc od tego drugiego...i nie wychodzi. Robie sobie w głowie bilans swoich uczuc do obydwu i jest mi ciężko, chyba poczekam co los przyniesie.
Stary 2007-08-31, 19:53   #11
agateq
goniąca własny ogon..

Może właśnie to jest najlepsze. Nie rób na razie nic i poczekaj. Nie piszę PRZEczekaj, bo uczucie trudno ominąć
agateq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości