|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pierwszy taniec- niet!
Ja i narzeczony jesteśmy bardzo nie-taneczną parą. Nigdy nie chodziliśmy razem na imprezy a na weselach, na których bywaliśmy tańczyliśmy tylko "przymuszeni" przez okoliczność... Na własnym przyjęciu weselnym chcielibyśmy czuć się dobrze i swobodnie, więc stwierdziliśmy wspólnie, że pierwszy taniec jako symbol rozpoczęcia "zabawy" jest trochę nie na miejscu, skoro to dla nas katorga
![]() ![]() Czy któraś z Was także stwierdziła, że pierwszy taniec odpada? Czy (i jak) go czymś zastępowaliście? ![]() Z góry muszę uprzedzić: NIE, nie poświęcimy się i nie pójdziemy na kurs tańca by zadowolić gości ![]() Przy okazji, z "zabaw" myśleliśmy wstępnie tylko o wspomnianym śmiesznym pokazie zdjęć lub przedstawieniu sobie rodzin (także w niesztampowy sposób). Planujecie coś w tym stylu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
polaczek cebulaczek
|
Dot.: Pierwszy taniec- niet!
hm a w takim razie jak planujecie spedzic ta noc? Nie ma co sie oszukiwac, najwiecej czasu schodzi na tance
![]() mysle, ze najlepsze bedzie to przemowienie albo w ogole ominiecie tej czesci.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
W sumie to "zagajenie" jak na razie mi tez najbardziej przypada do gustu... Co do spędzania czasu, na cudzych weselach bawiliśmy się dobrze i bez tańca, więc i tu poradzimy sobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
pierwszy taniec nie jest obowiazkiem,musisz tylko poprosic swiadkow zeby zaczeli tanczyc pierwsi,bo goscie moga nie wiedziec czy moga wyjsc na parkiet
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Żona Gargamel
|
Hmm uważam, że przemowa będzie fajnym zastępstwem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Pomińcie tę część.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
U mojego brata był polonez razem z gośćmi prowadzony przez wodzireja. Wyszło świetnie, wszyscy się super bawili, a zabawa została symbolicznie otwarta.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Byłam na weselu, na którym młodzi na początku pobujali się przez dosłownie pół minutki (tak tylko do zdjęć). Ustalili z nami i resztą osób, żeby po chwili dołączyć do tańca i tak też zrobiliśmy. Z orkiestrą też było ustalone, żeby po chwili zaprosiła do tańca resztę osób.
Może takie rozwiązanie by Ci pasowało ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
U moich znajomych było tak, że potańczyli ze sobą 30 sekund (dosłownie) i to nie żadne figury, po prostu taniec przytulaniec, a po tym czasie DJ wyciągał na parkiet różne osoby: teraz dołączają rodzice państwa młodych; teraz chrzestni; rodzeństwo; znajomi z pracy; a teraz WSZYSCY.
Dzięki temu, parkiet zapełnił się błyskawicznie, a oni czuli się bardzo dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
My też nie jesteśmy super tancerzami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
W głębi duszy zachwycona z pewnością nie będę.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My też nie chcemy. Poza tym jak sobie z moim tańczymy to zawsze się tylko o siebie obijamy, chłop mój nie ma wyczucia rytmu, a ja z kolei nie potrafię dać się prowadzić ![]() Chyba też jakiegoś węża tanecznego zrobimy. Pokaz zdjęć też mi się podoba, ale to chyba raczej na mniejszym przyjęciu (nie wiem czy w większej sali jest możliwość wyświetlenia). Raz byłam na małym weselu właśnie z pokazem. Były ich zdjęcia z dzieciństwa, parę pięknych cytatów, wspólne zdjęcia / i na romantycznie i na wesoło ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() myślicie, ze piosenka na pierwszy taniec z filmu 50 twarzy Grey'a, którą śpiewa Ellie Goulding - Love Me Like You Do, będzie dobra?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.