|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Oui-Non Kookai i Roses and more Presley
Nieaktualne
Posiadam dwie fajne i unikatowe resztki do wymiany Oui-Non Kookai 8-10ml/30ml Roses and more Priscilla Presley 12-15ml/50ml tester bez korka Wymienię razem na jakąś jedną większą, choc niekoniecznie, resztkę czegoś co mi się podoba. Nie będę wyliczac czego, bo mam aż kilkadziesiąt zapachów na swojej wish-liście. Mogę też rozważyć wymianę na jakieś 10, czy kilkanaście fajnych próbek (oczywiście chętnie robione i malusieńkie również), ale z tym trochę cięzej może być bo mam około 300 próbek i zależy mi na tych których nie mam jeszcze. Chętnie próbki niszowych zapachów. Jakby co, to mam jeszcze do dołożenia do transakcji próbki ze swojej strony. Dziękuję i czekam na informacje Pozdrawiam serdecznie wszystkich Edytowane przez gwaihally Czas edycji: 2007-10-21 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oui-Non Kookai i Roses and more Presley
Izo, interesują mnie oryginalne flakony z atomizerem i próbki. nie przepadam za używaniem miniatur bez atomizera, a w zasadzie to wcale nie potrafię ich używać. Odlewka w zasadzie jeszcze by mogła być jakaś ciekawa, ale niestety Rush 2 to nie dla mnie. Splendora to by mnie próbka interesowała, bo tego nie znam. ILA bym wzięła chętnie jakby to był flakon z atomizerem. Sorki i dzieki bardzo. Może masz jakąś używke z atomizerem do zaoferowania? Albo może nazbiera sie trochę różnych próbek tak po 0,5-1,0 ml? Wtedy chętnie oddam kookai
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Dziękuję za paczuszkę z próbeczkami
![]() Pozdrawiam
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Sasiu, wątek nieaktualny. To Narnijkar szalona wywindowała mi go w górę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.