|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jeszcze raz:) cienie Clinique i sporo różności.
Zajrzyj do mnie
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za: Włosy: *Cosmetici Dora, szampon nawilżający z ceramidami ze słonecznika – zostało więcej niż 50% (na oko blisko 2/3 opakowania 250ml) *Inter Fragrances, Seboradin – szampon regenerujący (ten pomarańczowy) – zostało tyle samo, co i Dory ![]() * Schwarzkopf, got2be, Constructor – żel do włosów, zużycie minimalne (to ten pomarańczowy, w wysokiej butelce) Inglot, Cuticle Removing Gel – żel do usuwania skórek, zużyte może 1/10 z 16 ml Avene, Cleanance – emulsja matująca – miniaturka 5ml nowa, z kartonikiem *Avene, Cleanance K - miniaturka 5ml nowa, z kartonikiem * Avene, Cleanance – żel do mycia twarzy - miniaturka 5ml nowa, z kartonikiem Farmona, Magic SPA, masło do ciała Kwiat Pomarańczy i Wanilia – tylko wypróbowane, nie mój zapach * Oceanic, AA Ciało Wrażliwe, Antycellulitowa emulsja do ciała – zużycie ½ z 300 ml *Olimp, MSM – 2 opakowania, jedno jeszcze nieotwarte (ma srebrną folię pod wieczkiem), w drugim 36/120 kapsułek
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
Cosmetici Dora, szampon nawilżający z ceramidami ze słonecznika – zostało więcej niż 50% (na oko blisko 2/3 opakowania 250ml) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Cos za
* Avene, Cleanance – emulsja matująca – miniaturka 5ml nowa, z kartonikiem *Avene, Cleanance K - miniaturka 5ml nowa, z kartonikiem * Avene, Cleanance – żel do mycia twarzy - miniaturka 5ml nowa, z kartonikiem * Farmona, Magic SPA, masło do ciała Kwiat Pomarańczy i Wanilia – tylko wypróbowane, nie mój zapach * Oceanic, AA Ciało Wrażliwe, Antycellulitowa emulsja do ciała – zużycie ½ z 300 ml
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Farmona i ewentualnie jeszcze Cosmetici Dora, szampon nawilżający z ceramidami ze słonecznika – zostało więcej niż 50% (na oko blisko 2/3 opakowania 250ml).
Może chciałabys błyszczyk Revlon Super Lustrous lipgloss,kolor Pink Crystals 21.Zostało go odrobinkę mniej jak połowa z 5ml. Lub L'Oreal Glam Shine Holographic,38 Gold Holographic(odcień brązu z holograficznym połyskiem,śliczny na ustach,kolor prawie nie widoczny tylko ten odcień super wygląda).Ciężko powiedzieć jakie ma zuzycie bo nie widać,wydaje mi się,ze jest trochę więcej więcej jak połowa z 6ml,ale dla pewności wolę zaniżyć bo jest gęsty i nie spływa po buteleczce. Fotka Revlona:http://www.transworldgifts.net/barelyblossom1.jpg Lub cos z watku. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||||
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niestety, nic nie znalazłam. Pozdrawiam! Cytat:
![]() Raczej też nic, dzięki.
![]() |
![]() |
#13 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko nie wiem, jaki odcień, coś jaśniejszego w każdym razie; ten Twój róż mi się bardzo dobrze nosi ![]() W sumie chętna jestem na te odlewki, najwyżej potem zbankrutuję na pełnowymiarowych ![]() Edit: na pw odpisałam też ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kosmetoholizm jak nic...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.