|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Airbrush Spray, Błoto do włosów, Summer Rescue oraz kolorówka
Ello Ello Drogie Wizażankowe Laseczki
![]() Mam tutaj Wam na wymianke kosmetyki nowe oraz o max15% zużyciu: 1) maseczka błotna "Powitanie z Afryką" Bielendy -200ml (zużycie 15%) 2) Spray Satin Glow z "SSS" Avonu, do jasnej karnacji -150ml 3) odzywka w masce, ochrona przed słońcem i wysuszaniem włosów "Advance Techniques" Avonu -150ml 4) połyskująca baza i podkład Avon -35ml (zużycie 5%) 5) nawilżający olejek z vit E, do opalania w spray'u Kolastyny, UVA 2 UVB 6) błyszczyk z brokatem shiny licious Maybelline NY -11ml (zużycie 15%) 7) błyszczyk z "Dessert Treats" o słodkim smaku i zapachu Cotton Candy -6ml (użyty raz) 8) różowy balsam smakowy do ust z Avonu (zużycie 15%) 9) złota pomadka "Tęczowa" z Celia (zużycie15%) 10) blyszczyk z perfumami Treselle z Avonu, 2ustronny. -5ml (uzyty 2razy) 11) tusz astonishing lengths /black/ z Avonu -nierozpakowany ! ! ! Z A P R A S Z A M ! ! ! Edytowane przez Dalenka Czas edycji: 2007-09-02 o 11:50 Powód: dorzucam tusz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Airbrush Spray, Błoto do włosów, Summer Rescue oraz kolorówka
cos u mnie za
6) błyszczyk z brokatem shiny licious Maybelline NY -11ml (zużycie 15%) 7) błyszczyk z "Dessert Treats" o słodkim smaku i zapachu Cotton Candy -6ml (użyty raz)
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
może cos u mnie za blyszczyk dessert?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A co to jest za baza bo nie mam pojęcia... masz moze fotke albo link do KWC czy to jest taka rozswietlajaca baza i podklad w jednym?
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Chii,
poszukalam i mam link http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15477 zdjecia nie robilam bo wychodza spore,ale moge zrobic na zyczenie i na maila wyslac. nei lubie jak mi sie twarz mieni,a ta baza nieznacznie daje taki efekt. Edytowane przez Dalenka Czas edycji: 2007-09-02 o 12:03 Powód: ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
za blyszczyki nie masz nic atrakcyjnego jak dla mnie, a one sa troszke wiecej warte, bo nawet sciagniete byly prosto z US.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
7) błyszczyk z "Dessert Treats" o słodkim smaku i zapachu Cotton Candy -6ml (użyty raz)
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Sloniku w swoim watku z kosmetykami masz takie 2 kosmetyki obpk pianki smakowej jessici simpson, te po lewej na zdjeciu kkr.jpg.
napisz co to takiego i jaki jest ubytek, bo nie doszukalam sie w liscie. slicznie dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
4) połyskująca baza i podkład Avon -35ml (zużycie 5%)
11) tusz astonishing lengths /black/ z Avonu -nierozpakowany http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206970 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206991 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Te 2 kosmetyki to:
L'Oreal Professionnel, Lumino Contrast, Maska nadająca blask włosom z pasemkami - mini produkt - z 30 ml zostało jakieś 3/4 - w sam raz na wypróbowanie KALLOS PLACENTA - odlewka do włosów 100ml - z wymiany Mgiełki już nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaki jest kolor/numer/nazwa błyszczyka maybelline SL? ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Kafetka,
nic nie widze;/ poszukaj czegos jeszcze i daj znac. pozdrawiam cieplo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Znajdziesz coś u mnie za wymienione wyżej rzeczy ? czyli: 1) maseczka błotna "Powitanie z Afryką" Bielendy -200ml (zużycie 15%) 2) Spray Satin Glow z "SSS" Avonu, do jasnej karnacji -150ml 4) połyskująca baza i podkład Avon -35ml (zużycie 5%)
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za błyszczyk z brokatem shiny licious Maybelline NY -11ml (zużycie 15%)
7) błyszczyk z "Dessert Treats" o słodkim smaku i zapachu Cotton Candy -6ml (użyty raz) tusz astonishing lengths /black/ z Avonu -nierozpakowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
![]()
niestety
![]() czekam na inne propozycje to moja WISH LISTA: - ksiazki (poradniki, podreczniki do jez. angielskiego, samouczki do rosyjskiego, wloskiego) - cienie do powiek (sypkie opalizujace badz w kremie, nie: rozowe,niebieskie, fioletowe, brazowe) - roze, bronzery (odcienie delikatnego brazu) - balsamy (ujedrniajace, nawilzajace, najlepiej bezzapachowe) - preparaty wyszczuplajace - tusze do rzespogrubiajace, markowe - jedwab do wlosow - mgiełki perfumowane do ciała - peelingi do ciala, do twarzy (do cery suchej, normalnej) - maseczki do twarzy ( do cery suchej, normalnej ) - radiobudzik - zapachowe swiece - gry pc - zawieszki do telefonow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
![]()
to moja
WISH LISTA: - ksiazki (poradniki, podreczniki do jez. angielskiego, samouczki do rosyjskiego, wloskiego) - cienie do powiek (sypkie opalizujace badz w kremie, nie: rozowe,niebieskie, fioletowe, brazowe) - roze, bronzery (odcienie delikatnego brazu) - balsamy (ujedrniajace, nawilzajace, najlepiej bezzapachowe) - preparaty wyszczuplajace - tusze do rzespogrubiajace, markowe - jedwab do wlosow - mgiełki perfumowane do ciała - peelingi do ciala, do twarzy (do cery suchej, normalnej) - maseczki do twarzy ( do cery suchej, normalnej ) - radiobudzik - zapachowe swiece - gry pc - zawieszki do telefonow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.