|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Clinique i Biotherm - jakie ceny???
Bardzo proszę o informacje na temat cen kosmetyków Clinique i Biotherm, sąsiadka zaproponowała mi odsprzedanie:
toniku 3-steps Clinique za 65 zł, emulsji Total Turnoraund za 110 zł kremu Aquasource za 155 zł Czy to się opłaca? Jakie ceny mają te kosmetyki w perfumeriach? Nie będę miała w najbliższych dnia możliwości sprawdzenia w sklepie ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Clinique i Biotherm - jakie ceny???
Aniu, zależy jaka pojemność jest tego toniku - jeśli 200 ml, to właśnie tyle kosztuje w perfumerii. Jeśli jest to 400 ml to sie opłaca. NIe pamiętam ile kosztuje Total Turnaround, ale na pewno wiecej, wydaje mi się że ok 150 zł. Ile kosztuje Aquasource nie mam pojęcia (choć kiedyś używałam tego kremu ...).
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj kupowałam aquasource biothermu (jego ulepszona wersje). za 50 mL zapłaciłam w sephorze 165zł. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Aneczko, zastanów się nad tym tonikiem, to straszne badziewie, ja bym nawet dwu złoty za niego nie dała, rozumiem, że to firmówka, ale to najzwyklejszy spirytus z kamforą.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzo za wskazówki
![]() ![]() Chyba nie skorzystam za oferty sąsiadki ![]() Pozdrowiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.