|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pomocy..pies
witam. moj pies owczarek niemiecki długowłosy ma problem z tylnimi nogami. moze to byc choroba stawowo. bylam z nim u weterynarza ale stwierdzil ze jest ejsczez młody-6miesiecy- i ma miekkie ksoci i dlatego dziwnie chodzi. jednak oboawiam sie ze to moze byc cos pwoarzniejszego i trzeba cos z tym zrobic. macie moze jakis adres do ortopedy zwierzęcego alblo dobre leczniczy w małpolsce??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomocy..pies
polecam Ci zrobić badania w kierunku dysplazji, można je zrobić u każdego weterynarza. A owczarki niemieckie mają niestety do niej skłonność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Mogę polecić lecznicę Amavet w Krakowie, na ul. Centralnej, a tam już któregokolwiek weterynarza, bo wszyscy są świetni, chociaż ja największą sympatią darzę panią Sylwie (nazwisko wyleciało mi z głowy) i pana Bakowskiego, który leczył mojego owczarka jak jeszcze nie było tej dużej lecznicy, tylko miał swoją malutką. No i 2 razy uratował życie mojemu królikowi
Bądź dobrej myśli ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Miekkich kości to on nie może mieć, pewnie vetowi chodziło o miękkie, luźne stawy. Radzę znaleźć specjalistę i zrobić badania w kierunku dyspalzji.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
duze psy maja czesto dysplazje stawow biodrowych, idz z nim na przeswietlenie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.