|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Prezentacja no 1
Witam.
Postanowiłam pokazać Wam moje wyroby, w końcu nie można bez końca podglądywać innych ![]() ![]() Edytowane przez Superbejbe Czas edycji: 2007-09-13 o 13:16 Powód: korekta zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezentacja no 1
...i jeszcze kilka.
Edytowane przez Superbejbe Czas edycji: 2007-09-13 o 09:46 Powód: korekta zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Witaj! Bardzo ładne prace. Z #1 spodobały mi sie trzecie z masą perłową i czwarte (fajnie wygląda ten surowy sznurek z zielonym koralikiem), jednak byłabym konsekwentna i pod koralikiem zawiązałabym pentelkę i nie użyła zacisku. Z #2 wybieram bransoletkę, baaardzo mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Miłe złego poczatki
![]() Bartdzo udany debiut. Przypominają mi sie czasy moich początków, bo bardzo podobne kolczyki robiłam - proste, ale ze smakiem, z dobrze dobranymi koralikami. Przyłaczam się jedynie do komentarza Miśki o kolczykach numer 4 - też bym wolała supełek niż zaciśniętą kuleczkę/rureczkę. Witamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Przyznam, że sama nie wiem dlaczego nie zrobiłam pętelki
![]() Jeżeli chodzi o bransoletkę to mam do niej jeszcze kolczyki i wisiorek ![]() Tak się zastanawiam dlaczego u was zielone na sznurku są 4, u mnie są 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
A ja spapugowałam
![]() O! I komplecik wygląda bardzo ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
nieźle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Sympatyczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ładne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
No to teraz kolej na mnie:
ogołnie to bez zachwytu, bizu poprawna, chociaz bez pomysłu, ale pewnie sie rozkrecisz. Tymczasem CO TO JEST??? Za optymalne z tego rzutu uznaje fioletowe z weneckim, ale 2 koraliki na druciku to za malo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Cieszę się że biżuteria jest poprawna, jeżeli chodzi o resztę to wiadomo – kwestia gustu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
z pierwszego postu ostatnie-fajowe
![]() ![]()
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Mi jakoś szczególnie nic nie podpasowało, ni emoje klimaty
![]() No, ale jak na debiut to nie jest źle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
zgodze sie z naila-
bransoletka jest niezła ![]() ogólnie bez szału, niestety koralik/ 2 koraliki na drucie czy czymś innym jeszcze trudno nazwać ładnymi lub brzydkimi kolczykami wg nmie ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]()
Postanowiłam że się nie poddam
![]() Edytowane przez Superbejbe Czas edycji: 2007-09-13 o 09:51 Powód: korekta zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]()
...i jeszcze to
![]() Edytowane przez Superbejbe Czas edycji: 2007-09-13 o 10:01 Powód: korekta zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
A ja pozwolę sobie na wypowiedź nie konkretnie o każdej parze kolczyków, ale o czymś innym.
Jesteś początkująca i jak każda z nas na początku masz podobny zestaw koralików [masa perłowa, te białe w zielone kółka etc]. Wydaje mi się, że za szybko chcesz przeskoczyć o parę stopni, próbując już sił z wyginanym drutem, z owijankami. Powinnaś dopracować schemat: szpilka+koralik+bigiel= kolczyk, a dopiero później próbować bardziej zaawansowanych projektów, bo nie wychodzą one dobrze, niestety. Lepiej zrobić 10 takich początkujących schematów, ale nauczyć się robić podstawowy kolczyk dobrze, niż wykonać po 1 parze z każdego rodzaju, ale niedokładnie i niedopracowanie. Pozdrawiam, Ach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Jak na początki wcale nie jest źle. Owszem niektóre prace możnaby poprawić, wyrównać, no ale wprawa w wyginaniu przyjdzie z czasem. Rob takie prace, na jakie masz pchoę, później dojdziesz do tego co Ci najlepiej wychodzi i w czym czujesz się najlepiej. Ćwicz, wyginaj, owijaj, nawlekaj a na pewno dojdziesz do niezłej wprawy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.