![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() To co "pod", czyli wątek bieliźniany.
Wątek zakładam z konkretnym pytaniem.
Dziewczyny, czy któraś z Was zaopatrywała się w bieliznę na stronach: www.intymna.pl www.dyskretna.pl ?? Bardzo lubię kupować bieliznę, o czym pisałam już wcześniej i ostatnio zainteresowały mnie te strony, gdyż... ![]() jak to się ma do rzeczywiostości?? jak jest z doręczeniem przesyłki?? czy jesteście zadowolone z zakupów?? Czy znacie jakieś dobre! ![]() Pomińmy Allegro i Victoria's Secret - te chyba znamy wszystkie. ![]() Przydadzą się linki, zdjęcia - może wątek się rozwinie. Serdecznie zapraszam do wypowiadania się! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: To co "pod", czyli wątek bieliźniany.
Ja nie zamawiałam jeszcze bielizny przez neta ale muszę powiedzieć że śliczne są niektóre modele
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja zamawiałam na intymna.pl i garderoba.pl, i polecam, wysyłka szybka, dobrze zapakowana,raz nawet z intymnej do mnie dzwonili w celu potwierdzenia zamowienia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja raz wygralam jakis konkurs internetowy i w nagrode byla bielizna ze strony intymna.pl. Wszystko odbylo sie bardzo szybko i do mnie rowniez dzwonili w celu potwierdzenia zamowienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
a ja kiedys zamawiałam z intymnej, i byłam rozczarowana. to co na zdjęciu niestety nine odnosi się do rzeczywistosci:p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Modele śliczne - zgadzam się, ale widzę że zdania są podzielone.
Być może zamówię coś na próbę - czuję, że chyba się temu nie oprę. ![]() Czy macie możliwość zamieszczenia zdjęć tego co kupiłyście?? A może jakieś inne ciekawe "bieliźniane" linki?? ![]() Jeżeli tak, bardzo proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja zamawiałam z www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ i jestem całkowicie zadowolona.
Polecam bieliznę firm Gaia i Konrad. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja zamawiałam ze stronki
www.e-lady.pl i www.garderoba.pl byłam zadowolona w obu przypadkach ![]() a inne stronki z bielizną : www.zalotna.pl www.intymnie.pl www.intymna.pl
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziękuję za link, nie słyszałam o tej stronie wcześniej. ![]() Ja mam ciekawe komplety "Kingi", ale nie zamawiałam przez Internet. Załączam zdjęcia. Dwie oferty wyprzedażowo-promocyjne. ewulinku, Tobie też dziękuję za adresy. ![]() Niektóre pozycje powtarzają się, ale chyba warto zajrzeć. Zachęcam do buszowania. ![]() Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2008-06-02 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Czuje, że będzie to mój ulubiony wątek!
![]() Ja niestety nie mam za bardzo możliwości zamawiania na stronach polskich (chociaż, jak bardzo mi się coś spodoba, to zamawiam na mame ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja czesto kupuje na www.lupoline.com
![]() Maja swietna bielizne, niedroga i dobra jakosciowo.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
TheCute, podoba mi się Twoja stronka, ale zdjęć nie odważę się zamieścić. ![]() No to teraz dałyście mi popalić. ![]() ![]() Nigdy się nie zdecyduję, co mam sobie tym razem kupić. ![]() Albo wydam znacznie więcej niż powinnam.... ![]() Znowu... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiem, bo zawsze mam ten sam problem ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Backie, ostatnio kupiłam ten właśnie biustonosz z pierwszego zdjęcia, tylko w kolorze czarnym
![]() Nigdy nie kupowałam bielizny w sklepach ogólnie odzieżowych, ale niedawno bardzo zaskoczyło mnie H&M. Zwykle noszę 70D, ale tam przymierzyłam 70C (D nie było), pasuje jak ulał, a taaakiego efektu push-up wcześniej mi się nie udało osiągnąć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Mój ulubiony stanik pochodził z H&M... Ale już go nie mam bo się znosił. Po zaskakująco długim czasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do bielizny H&M jeszcze się nie przekonałam, bo jak do tej pory nie udało mi się wybrać czegoś, co by mi się naprawdę mocno podobało. Ostatnio kupiłam sobie ładny komplet w Galerii Centrum: gorset, stringi i pas do pończoch - firma Ava. Jestem zadowolona, ale jak przyszło wybierać do niego pończochy, nie mogłam się zdecydować, no i wyszło kilka par. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja ulubiona marka "wysyłkowa" to Gorteks - leżą wręcz idealnie, jakby szyte na miarę. Jak mam ochotę połazić po sklepach to zazwyczaj kończy się to na H&M, uwielbiam ich biustonosze, również cudnie leżą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
A na mnie H&Mowe biustonosze wyglądają jakoś nie tak. Kupuje tam tylko takie luźne do łażenia po domu. Czasami lubię sobie tam kupić hurtem jakieś majtki, są trwałe a czasami znajduje się coś naprawdę ładnego
![]() Mam 70C, czasami D. Najlepsze biustonosze mam chyba z Agenta, Zary i włoskiego intimissimi, ale ja dużo oczekuje, lubię ładne efekty push up.
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Źle się wyraziłam ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Fajniutki. Może też rozejrzę się za takim dla odmiany, bo mam same push-upy
![]() A teraz już kończę i przepraszam za offtopic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Rzeczywiście śliczny.
![]() Tylko ja ostatnio jakoś nie przepadam za czernią... ![]() Ani w kolorze ubrań, ani bielizny. Wybieram raczej ciemne brązy i w nich wyglądam super! ![]() Mam brązowe włoski i ciemną karnację - nie mylić z solarium. ![]() Oto kilka pozycji, które wydają mi się ładne. ![]() A wy, macie jakieś swoje typy?? ![]() Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2008-06-02 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie bielizna z H&M jest idealna-szczególnie push-upy,a co do stron internetowych-ograniczam się tylko do oglądania.Jednak zawsze wolę przymierzyć a nie kupować w ciemno
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Backie, bardzo ładne. Widzę, że też wpadła Ci w oko bielizna Konrad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Wutam
![]() No mi też się bardzo podoba bielizna Konrada i nawet mam z twoich backie ten trzeci (Magique czy jakos tak). A co do moich typów, narazie z Konrada: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Niesamowicie mi się podoba. Cytat:
![]() No dziewczyny, zarejestrowałam się na kilku stronach i jak nigdzie dziś już nie będę musiała wyjść do końca dnia, to może w końcu sobie coś zamówię! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam śliczną bieliznę
![]() na allegro zakupiłam dwa staniki, niestety do kompletu były tylko stringi, za ktorymi za specjalnie nie przepadam, wiec nie kupilam ![]() oto moje allegrowe bieliźniane zakupy ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ja polecam bielizne z Konrada ale z tym kupowaniem przez net to jest troche ryzyko...
ja mam 3 komplety od Konrada : Wanilię, Obsession i Cabaret i właścicwie każdy różni się rozmiarem i te 75 B absolutnie nie jest sobie równe... Wanilie mam 80 B, a z Obsession 80 jest juz za duże, z Cabaret mam za to 75 C...a mierzyłam jeszcze Cyganerie to miseczka B była strasznie malutka .... najlepiej to iść do sklepu, poprzymierzać i ewentualnie poszukać jakiejś okazji w sklepie internetowym lub allegro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Fakt, jest to ryzyko o ile na przykład nie można wymienić.
Nie wiem czy sklepy internetowe dopuszczają taką ewentualność. Może wy wiecie?? Natomiast jeżeli chodzi o rozmiary, to nie jest kwestia Internetu. Ja, robiąc zakupy w tradycyjny sposób, również mam kłopot z dopasowaniem miseczki i obwodu. Myślę, że to standard. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
ilo, koniec końców zdecydowałam się na Twój "Cytrus" Konrada.
![]() Ta przyjemność będzie mnie trochę kosztowała. ![]() Jeżeli znajdziecie zdjęcia z podobnym dołem (majteczki) ![]() ![]() Załączam wspomniany "Cytrus". ![]() Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2008-06-02 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.