|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
przedłużanie paznokci żelem(bez tipsów)
Cześć dziewczyny mam do Was ogromną prośbę. Czy mogłybyście mi wytłumaczyć krok po kroku jak przedłużać paznokcie metodą żelową?Na razie potrafię tylko na tipsie a niestety musiałam je zdjąć gdyż moje naturalne pazurki strasznie mnie bolą i są bardzo zaczerwienione
Więc na razie zakładanie tipsów zupełnie odpada, wolałabym założyć żel na swoje paznokcie czego na razie nie potrafię. Proszę Was o pomoc.Z góry dziękuję |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przedłużanie paznokci żelem(bez tipsów)
Anusiu, po pierwsze na tym forum nie uczymy przedłużania
po drugie musiałabyś mieć do tego specjalny żel, po trzecie skorzystaj z wyszukiwarki, np. z wątku "Pomocne linki" tam są linki gdzie znajdziesz wszelkie instrukcje.Powodzenia!P.S musiałaś zdjąć tipsy bo pazurki bolały??? A przypadkiem koleność nie była odwrotna? bolą, bo zdjełaś tipsy i to podejrzewam niefachowo. |
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Tzn ja nie chcę żeby mnie ktoś uczył tylko poprosiłam o porady jak to sie mniej więcej robi. A z ta kolejnością jest wszystko ok. Nigdy wcześniej nie miałam takich problemów a robie sobie paznokcie już od dawna
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196450
Zwłaszcza zdanie na czerwono. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.

Więc na razie zakładanie tipsów zupełnie odpada, wolałabym założyć żel na swoje paznokcie czego na razie nie potrafię. Proszę Was o pomoc.Z góry dziękuję

po drugie musiałabyś mieć do tego specjalny żel, po trzecie skorzystaj z wyszukiwarki, np. z wątku "Pomocne linki" tam są linki gdzie znajdziesz wszelkie instrukcje.Powodzenia!