|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Elizabeth Arden-revealed,GARNIER,MAX FACTOR,BANDI
witam!
To mój pierwszy wątek mało się uzbierało, ale od czegoś trzeba zacząć;_))) Mam na wymianę; -perfumy oryginalne 25 ml Elizabeth Arden-Revealed red door 1/3 zużyta -krem intensywnie nawilzający 50 ml BANDI, do każdego rodzaju cery , mazniety kilka razy,ważnośc 2008r. - Krem nawilżający GARNIER do skóry z niedoskonałościami, kilka razy uzyty mi nie odpowida bo jestem uczulona na kwas salicylowy;_( - Podkład MAX FACTOR FACEFINITY, kolor Natural Honey(1),UTRZYMUJE SIE DŁUGO NA SKÓRZE!.,użyty kilka razy., - Podkład MAX FACTOR FACEFINITY , ale w kolorze 4 Pale Porcelain, użyty kilka razy Z chęcią zamienię perfumy na inne;_)) szczególnie na Ralph Lauren niebieskie, Miracle, Paris Hilton,lub inne;-) ale niekoniecznie jeśli masz fajne kosmetyki to również mogę wymienić;_) Szczególnie interesuje mnie : - kosmetyki firmy Lancome, Loreal- cenie koniecznie w brązach, śliwach, różach brudnych, - tusz do rzęs Zdjęcia dołącze niedługo bo nie zrobiłam jeszcze ;_) POZDRAWIAM WSZYSTKIE WIZAŻANKI;-)) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.