|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Podkład czy puder?
Hej. Mam 15 lat, wiem, że to za młody wiek na malowanie się, ale licze na zrozumienie
![]() Mój problem polega na tym, że mam suchą cerę, zaczerwienioną na policzkach. Stosowałam wiele podkładów, jednak żadny nie rozwiązał w pełni mojego problemu. Coraz częściej czytam o tym, że puder sypki rozwiązałby mój problem. Moje pytanie brzmi, czy mogłybyście mi polecić jakiś puder sypki do mojego typu cery i takiego, który jest dostosowany do do mojego wieku. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Podkład czy puder?
Skoro masz suchą cerę poszukaj lepiej kremu nawilżającego
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hmm młoda jestes więc nie wiem czy podkład/ puder to nie za szybko
ale od czasu do czasu czego nie ![]() spróbuj podkład iwostin do cery wrażliwej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam Ci jako właścicielka cery wybitnie suchej, nakładanie tłustego kremu z np. ziaji pod podkład lub kremu Iwostin z serii Purritin Rehydrin, który jest właściwie przeznaczony dla skóry z problemami po antybiotykoterapii, ale został mi on polecony w aptece jako bardzo dobrze nawilżający i przeznaczony typowo pod podkład, polecam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.