|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
WYMIENIĘ !! Baby Doll YSL Limited Edition :)Witam
![]() (w pudełeczku) Baby Doll Limited Edition Pompons Collector 50ml ( zostało ok. 45ml). Chciałabym zaznaczyć, że ta wersja jest mocniejsza od tej w normalnym, różowym opakowaniu. Nie wiem dlaczego tak się dzieję( obydwie to EDT), a wiem co mówie, ponieważ dostalam normalna wersje w prezencie ![]() Zainteresowana jestem: - YSL, Elle -Hugo Boss, Pure Purple -Estee Lauder, Beyond Paradise -Thierry Mugler, Angel, Angel Innocent - Armani, Code Woman -Tommy Hilfiger, Tommy Girl -Cacharel, Amor Amor - Givenchy, Ange ou Demon - Armani, Remix - Gucci, Envy Me - Moschino, I Love Love - Salvatore Ferragamo, Subtil - Dior, J'adore - Viktor& Rolf, Flowerbomb lub męskie: - Armani, Code - Armani, City Glam for him - Armani, Remix - Armani( Emporio) Night -Tommy Hilfiger, True Star Rozważę oczywiście i wasze propozycje ![]() ![]() Edytowane przez 852 Czas edycji: 2007-10-15 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIĘ !! Baby Doll YSL Limited Edition :)
Cytat:
Może zainteresuje Cię The Parfum Ch.Jourdan?
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witam, mam Givenchy, Ange ou Demon ale 30ml. psiknięta może 4 razy, ale zapach zdecydowanie nie mój. Nie wiem co ja sobie wtedy myślałam
![]() Jeśli dalej aktualne i jesteś zainteresowana to czekam na wiadomość. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witam ...przepraszam ale moja propozycja juz nie jest aktualna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.