|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jak to zrobić bez pomocy fryzjera? Pilne!
Niedługo wybieram się w pewne miejsce i muszę uzyskać coś takiego na swojej głowinie. Aczkolwiek nie konieczne chcę iść do fryzjera, bo jak idę ze zdjęciem, to i tak wychodzę z widzimisiami fryzjerki. One chyba robią jakieś eksperymenty na moich włosach..
No więc, chciałabym sobie poradzić sama.. I stąd moje pytanie: jak zrobić coś takiego jak na zdjęciu? Chodzi mi o te włosy które stoją.. Mam mniej więcej tej długości włosy, tyle że nie mam tych które modelka ze zdjęcia ma najdłuższe. Ale tutaj rozchodzi się o te z wierzchu... te które tak stoją na czubku i odstają po bokach.. Poradźcie mi kochane wizażanki jak to zrobić ![]() Edytowane przez yaoistka007 Czas edycji: 2010-04-26 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak to zrobić bez pomocy fryzjera? Pilne!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
witaj, miałam taką samą fryzurke. używałam lakieru taft looks, taki pomarańczowy. świetnie trzyma włosy
![]() w razie pytań pisz na pw ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
miałam kiedys identyczną fryzurkę. Włosy musisz miec pocieniowane od samego czubka, tak ze te wierzchnie warstwy są najkrótsze i wtedy bardzo łatwo je tak zmierzwic. Jak to robiłam gumą Joanny profesjonalną niebieską. To była wygoda taka fryzurka i tak wiecznie była zmierzmiowa i tak, nie trzeba się było czesac, pare ruchów i juz byłam gotowa do wyjścia
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam za odpowiedzi
![]() Tak sobie myślę, że może zaryzykuję i pójdę do fryzjera, bo sama chyba nie wycieniuje sobie tych na samym czubku.. Bynajmniej próbowałam, i tak nie za dobrze mi to wychodzi. Przeceniłam swoje możliwości.. Tyle, że się boję że i tak zrobi mi nie wiadomo co na głowie. Zawsze tak jest, chce coś zrobić sama, stwierdzam że nie umiem, idę do fryzjera a potem płaczę. A tym razem chce być zadowolona, bo nie odwołam wyjazdu z powody spierniczonej fryzury.. Dziewczyny które miały taką fryzurkę: też miałyście takie dłuższe pod spodem? Zastanawiam się czy to będzie dobrze wyglądać, jeśli ja włosy ze spodu mam krótkie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ja miałam dłuższe, bo cieniowała mi z włosów dotykających ramion
ale myślę, że z krótkimi tez będzie fajnie, ja chciałam mieć taki właśnie jakiś bardziej japoński fryz i taki też miałam, powiedziałam fryzjerce, że chcę ścieniować bardzo mocno włosy, chyba nie zrozumiała jak bardzo, bo jak jej powiedziałam "jeszcze krótsze z góry" to się zdziwiła, ale fryzurę wyszła taka jaka chciałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ojj japoński fryz to ja też chciałam, tyle że jak narazie znalazłam tylko to.
Ja akurat nie potrafię chyba tłumaczyć na sucho fryzjerkom co chce uzyskać więc zabiorę zdjęcie. Boję się tylko z tym wycieniowaniem tego że mi tak wycieniuje że uszy mi odsłoni, a ja mam takiee nie przylegające ![]() Pójdę w piątek i się okaże. Najwyżej potem założę worek na głowę i będe tak chodzić póki nie odrosną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko jest jedno ALE - te włosy najkrótsze masakrycznie szybko odrastają - kilka milimetrów i juz nie chca sie układać jak powinny. Ja latałam podcinać fryzurke co 2-3 tyg. .. Ale bajer niezły jest ![]() wklejam Ci mój fryz [ usunełam tylko twarz ![]()
zdrowie, fitness, Norwegia, smaczne jedzonko instagram https://www.instagram.com/lalare_fit/ ![]() ![]() Edytowane przez LaLaRe87 Czas edycji: 2010-04-28 o 07:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
jak ułożyć włosy żeby wyglądały tak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.