|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Krem do cery mieszanej dla 35 latki - co kupic pomocy !!!
witam!
Potrzebuje i poszukuje porady !!! jaki krem kupic na zmarszki czy raczej przeciw zmarszczkom kobiecie 35 lat o cerze mieszanej... co na dzien, co na noc a co pod oczy ???? dzieki za wszystkie sugestie, M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Re: Krem do cery mieszanej dla 35 latki - co kupic pomocy !!!
a wyprobowalas ten nowy Vichy Miokine czy jak go tam pisza. Polecialam mojej szwagierce 24 latce jako kuracja na pierwsze zmarszczki mimiczne i sama go jej ze 3 razy podebralam. Obie pialysmy z zachwytu, wiec mysle ze tym bardziej dla ciebie powinien sie nadawac. Ma raczej delikatna konsystencje i szybko sie wchlania. Popros o probke moze bedzie ci pasowal. Ja niby juz wybrobowalam ale chccialabym jeszcze raz , tzn dluzej pouzywac i szukam probki w aptece nawet nie pytam bo pewnie nie beda miec a w gazetach sie jeszcze nie natknelam chodz nos stop reklamuja to tylko czakac kie4dy probke zamieszcza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzieki Moni !
poszukam tego Vichy, posprawdzam... choc stronka firmy jest dretwa i trudno cos znalesc.. M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Moim ostatnim odkryciem jest NutriChoc z serii Bio Specific YR. Wprawdzie jest to krem odżywczy, ale moja mieszana 28-letnia cera go uwielbia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
czy ten krem ma filtry?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
No niestety nie ma
![]() YR... Chociaż dla mnie akurat na codzień to nie jest wielki problem, bo raczej większość czasu spędzam w zamkniętych pomieszczeniach... A na dłuższe "wypady" na powietrze dosmarowuję się dodatkowo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
A ja radzę Ci się zainteresować nową serią Oceanica dla cery dojrzałej - VITALIFT (wszystkie proukty są już zgłoszone do KW, zdaje się
![]() Są próbeczki - ja miałam krem na dzień, na noc i pod oczy - i jestem zachwycona kremem na dzień i pod oczy - ten ostani przypomina mi tak chwalony kremik Thalgo . Skład - naprawdę interesujący. Liftiline może nie jest tak "najnowszym" składnikiem jak twierdzi producent (zresztą występuje też w serii Fitocitrus która jest na rynku już dobre 2 lata) ale jednym z ocenianych jako skuteczniejsze. Miłym zaskoczeniem było dla mnie że kremy znacznie lepiej się przyswajają niż dotychczas mi znane kremy oceanica z tzw. selektywnych linii a przede wszystkim mają NARESZCIE przyjemną, delikatną kompozycję zapachową. A poza tym taniocha - ja widziałam je w sklepie po cenie wyższej niż w zgłoszeniu, ale nie przekraczającej 20 zł. ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witaj Mago,
W zgłoszeniu wyczytałam że ta seria jest przeznaczona dla skóry dojrzałej. Po ostatnim przeczytaniu postu na temat cery dojrzałej zgłupiałam, bo okazało się że mam jednak cerę dojrzałą ![]() Ale do rzeczy: zwracam się z zapytaniem czy ta seria będzie odpowiednia dla mnie. Szczególnie ostrzę sobie zęby na krem pod oczy ![]() Może mi doradzisz bo testowałaś, czy zatyka pory? Pozdrawiam P.S. Czekam na maila od Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Eh, z tą cerą dojrzałą ..
![]() ![]() Jedno jest pewne - trzeba zapobiegać zmarchom i korygować najmniejsze oznaki pogorszenia kondycji cery - zmniejszenie nawilżenia, elastyczności i jędrności, drobne linie ![]() ![]() A co do Vitalifta - neteti, na podstawie 1 próbki to ja nie umiem stwierdzić, czy zatyka pory (wystarczył na 2 razy; ale tego pod oczy miałam 2 szt. i starczył mi na kilka dni - naprawdę, bardzo i się podoba, chociaż przyznam, że na półce stoją inne markowe kremiki ... tylko dlatego na razie się nie rzuciłam, trzeba je wysmarować ... ![]() P.S. a mejlika wysmarowałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.