|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki do włosów i perfumy
Witajcie,
chętnie pozbędę się następujących drobiazgów: Alfaparf Divine Cream 150ml - dałam mu szansę dwukrotnie, ale już po pierwszym razie wiedziałam, że nie dla mnie ci on, wiec jest praktycznie nietknięty; TIGI Curls Rock Curl Amplifier w kremie, 100ml, użyty góra 3 razy - NIEAKTUALNY (Tomama) Oba oczywiście świeże, rozpieczętowane niedawno. Wymienię na odlewki perfum, ewentualnie jakieś ciekawe cienie, np. l'oreal. Za ubrania z góry dziękuję. Plus Celine Fever (NIEAKTUALNY - Dorota-Coco), tester z korkiem, ze 100ml zostało odrobinkę ponad 3/4 oraz limitowane Kingdom (letnia edycja) Alexandra McQueen'a, w kartoniku, pojemność 50ml, psiknięte raz. Wymienię na inne perfumy. Pozdrowienia ![]() Edytowane przez juliee Czas edycji: 2007-10-13 o 08:57 Powód: zmiana statusu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki do włosów i perfumy
Coś za Tigi i Celine?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zielona30 - dziękuję Ci serdecznie, ale nic nie znalazłam.
Tomama: czy jesteś pewna, że chcesz tylko Tigi? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Witchdoctor
|
http://www.ccbparis.fr/_fr/_fr/bathshower/index_prod.aspx?prdcode=P 627000&CatCode=G0_01^G1_0 1_60^G2_01_60_50
to ten kremik, bardzo fajna firma, należy do koncernu L'oreal-Vichy, w KWC są chyba tylko 4 kosmetyki zgłoszone bo nie da się ich kupić w Polsce niestety w watku nic więcej dla siebie nie widzę ![]() ![]() http://www.ccbparis.fr/_fr/_fr/skinc...60^G2_01_60_50
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Tomama - zdecydowałabym się na ten krem
![]() Dorota-Coco - pewnie, że chcę Sonię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
trwałość jest rzeczą względną; jest trwała, choć z pewnością nie tak, jak klasyk. nuta bazowa jest ta sama, ale to zapach znacznie łagodniejszy, jak to edycja letnia. edt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Moze coś u mnie za Kindgom?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Tomama - odpisałam
![]() Dorota-Coco - zaraz napiszę w sprawie Fever. MamaMichałka - u Ciebie bardzo mi się podoba bright kryształ Versace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.