|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Gość
|
![]() Kosmetyki I Nie Tylko U Młodej !
Cześć wszystkim
![]() Mam na wymianę parę drobiazgów. 1. Czarna kredka do oczy firmy "Basic" praktycznie nie używana, lecz naostrzona ![]() 2. Błyszczyk z Avonu color trend, bardzo słodziutki ![]() ![]() 3. Antybakteryjny gel "Garnier czysta skóra" na wypryski skin naturals w sztyfcie 10 ml nie dużo używany, lecz bardzo skuteczny! 4. 2 błyszczyki różowy i czerwony + 2 cienie do powiek różowy i fioletowy muszę dodać jeszcze że cienie nie używane a błyszczyk minimalnie różowy Jest to wszystko w podręcznym pudełeczku, a na pudełeczku pisze "sexy" 5. Naszyjnik czarny z czerwonymi prążkami. Stan jak nowy ![]() Jeśli byłby ktoś zainteresowany czymkolwiek to zachęcam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Dot.: Kosmetyki I Nie Tylko U Młodej !
miejsce na dokładkę
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
2. Błyszczyk z Avonu color trend, bardzo słodziutki 10ml dodam, że nie jest nowy. Jest w okrągłym plastikowym pudełeczku, ma kolor niebieski, lecz jak się go nałoży, to jest bezbarwny błyszczący
3. Antybakteryjny gel "Garnier czysta skóra" na wypryski skin naturals w sztyfcie 10 ml nie dużo używany, lecz bardzo skuteczny! cos u mnie ?
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
2. Błyszczyk z Avonu color trend, bardzo słodziutki 10ml dodam, że nie jest nowy. Jest w okrągłym plastikowym pudełeczku, ma kolor niebieski, lecz jak się go nałoży, to jest bezbarwny błyszczący
i ten naszyjnik jak wygląda ? poprosze o fotki obydwu rzeczy no ioczywiście czy znajdziesz coś za ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
wiesz co ja am mały proble z znalezieniem kabla od aparatu, ale jak masz skypa to podaj to ja ci pokaże z kamerki co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej znajdziesz coś u mnie za :
2. Błyszczyk z Avonu color trend, bardzo słodziutki 10ml dodam, że nie jest nowy. Jest w okrągłym plastikowym pudełeczku, ma kolor niebieski, lecz jak się go nałoży, to jest bezbarwny błyszczący 3. Antybakteryjny gel "Garnier czysta skóra" na wypryski skin naturals w sztyfcie 10 ml nie dużo używany, lecz bardzo skuteczny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Ale Tylko Za Kosmetyki Czy Moge Poszperać Też W Ciuszkach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
tak ciuchy tez tlyko tak zeby się opłacało ,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
na jednym ze zdjęć masz 2 różowe lakiery do paznokci a co jest obok nich? takie okrągłe? i jeszcz ile zostało tego lakieru obok okrągłego czegos?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
to jest tender care , oriflame taki sam co rózowy ale nie mam pojęcia cyzm się roznią chyba tlyko opakowaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gość
|
3. Antybakteryjny gel "Garnier czysta skóra" na wypryski skin naturals w sztyfcie 10 ml nie dużo używany, lecz bardzo skuteczny!
to to za ten lakier zielonkawy ok? Ile tego lakieru jest? |
![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
nic;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.