|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Forum techniczne dla KWC
Witam
Właśnie założyłem nowe podforum techniczne tylko dla spraw związanych z obsługą katalogu kosmetyków KWC. Wszelkie pytania, uwagi i wnioski odnośnie pracy KWC proszę kierować od teraz na nowe forum. Dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Forum techniczne dla KWC
bardzo dobry pomysł,
dziękujemy, przynajmniej to forum stanie się bardziej przejrzyste ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
co to jest KWC? i co mam zrobic, zeby byl widoczny moj opis?niemoge sobie z tym poradzic
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
teraz juz jest :/ sorki za klopot..
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ername=Harrods
Wizażanka prosi o usunięcie swojej recenzji.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Usunęłam, ale prośby tego typu można już kierować na nowe forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Witam! Zgłosiłam ten kosmetyk:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20879 do katalogu, jednak moje zgłoszenie było... Hmmm... Trochę innej treści. Na pewno nie zawierało porównań do innych perfum, nie było opisu właściwego dla recenzji: otwarcia i rozwoju zapachu, nie było powtarzania "prawie jak". Jeśli te zmiany były niezbędne - ok rozumiem, ale chciałabym prosić w tej sytuacji o usunięcie mojego nicku ze zgłoszenia - po prostu nie podpisałabym się pod czymś takim, szczególnie przeszkadzają mi te powtórzenia, staram się, żeby moje posty, recenzje i zgłoszenia miały jak najmniej do zarzucenia pod względem stylistycznym, a to brzmi trochę niezgrabnie. Natomiast jeśli mój nick musi pozostać, chciałabym prosić o "wygładzenie" stylistyczne zgłoszenia. Z góry dziękuję. P.S. Na domiar złego w nazwisku twórcy perfum jest błąd!!! Maurice Roucel, a nie Roussel!!! To już "prawie jak" sabotaż ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2007-09-20 o 00:27 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.