|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Zielona...
Witajcie Wizażanki
![]() Od razu przepraszam jeśli zamieściłam mój post nie w tym dziale co powinnam, ale jestem nowa i dopiero wdrażam się w ten jakże ciekawy portal ![]() Chciałam zapytać Was jako doświadczone Przekupki o Targowisko: Ciuchlandia... Otóż chciałabym wystawić kilka swoich ciuszków, ale nie bardzo wiem jak to zrobić ![]() Na razie skumałam tylko tyle, że chcąc pokazać swoje ciuszki na wymianę zakłada się swój wątek, do którego wrzuca się fotki z serwera... O to come on? Hm, prosicie żeby odpowiadać w Waszym wątku... Czy to dlatego, że jest wygodniej Wam szukać ciuszków na wymianę? ![]() ![]() Same widzicie jaka jestem zielona ![]() Od razu przyznaję, że idea jest bardzo fajna ![]() ![]() W związku z tym będę Wam wdzięczna za odpowiedź i wskazówki ![]() Pozdrawiam cieplutko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona...
Tak, zeby się wymieniać musisz założyć swój wątek, do którego wrzucasz opisy ciuszków i zdjecia, które wrzucasz na wizaż (zakładając wątek i pisząc posty (w zaawansowanych opcach) masz taka funkcję, jak dołącz załączniki., szukasz je na dysku i akceptujesz (nie jest to trudne, metodą dedukcji dasz radę
![]() Przede wszystkim przeczytaj regulamin targowiska - znajduje się on w podwieszonych wątkach (tych pierwszych na każdej stronie). Whish lista (nie white) - to lista rzeczy, których poszukujemy najpilniej i najchętniej się na nie wymienimy. Odpowiadamy w swoich wątkach dlatego, żeby nie subskrybowac na maila mnóstwa wątków, w których piszemy, a mamy zasubskrybowany tylko swój jeden własny ![]() ![]() To chyba tyle... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.