|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Róż dla zimy południowej
Witam,
czytałam już mnóstwo wątków i oglądałam wiele zdjęć dot. typów kolorystycznych. Wizażowe wskazówki wiele pomagają, ale kompletnie nie potrafię dobrać sobie różu do swojego typu. Mam pytanie do innych Zim południowych- jak wy dobieracie róż? Zawsze ten sam odcień czy też eksperymentujecie? Jakich kolorów radziłybyście unikać? A może podacie jakieś konkretne sugestie (jakich róży wy same używacie)? Z góry dzięki za wszelką pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Róż dla zimy południowej
Ja jestem zimka południowa i róż dobieram zawsze ten "palony" chłodny, nigdy ten z jasnych, "pink"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jam też zimka południowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Mnie się właśnie ogromnie podobają róże brzoskwiniowe, ale szukam czegoś właśnie mało pomarańczowego, bardziej różowe...- taka dojrzała brzoskwinka ![]() A jak jest z zimą północną (tak się nazywa ten drugi typ?)- ja ostatnio przez filtry robię się coraz mniej południowa, no i też stąd te rozterki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Może ktoś miałby jeszcze jakieś sugestie?
![]() Zastanawia mnie tez teoria dobierania różu pod kolor własnych naturalnych rumieńców. Moje są purpurowe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.