|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jak wyszczuplić optycznie twarz i powiększyć oczy i usta?
Jak optycznie wyszczuplić moją okrągłą twarz ?
Jak " powiększyć " oczy i usta ? Przydało by mi kilka pomocnych rad . Edytowane przez kaYa Czas edycji: 2006-06-21 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: POMOCY !!!!
wydaje mi sie ze nie masz az takich powodow do placzu.. co do retuszowania jak juz koniecznie tego chcesz- to proponowalabym rozjasnienie przodu tj cieni pod oczami i nosa(choc na djeciu nie wiedze zebys mialam z tym probelm), a przyciemnienie boku-czyli policzkow i skroni..
poprzez zdjecie niewiele mozna podpowiedziec idealnie, co do oczu chcesz je powiekszyc- istotne jest jakie nosisz okulary.._(+) czy (-) generalnie uzyje ciemniejszego cienia w wewnetrznych koncikach oczu i rozjasnij wewnetrzne. to taka rada "zdalna" usta- powiekszamy uzywajac konturowki..ale nie zawsze wyglada to naturalnie,wiec pytanie czy to ma byc "powiekszenie na codzien" czy na jakas okazje(zjecia?) fajny efekt uzyskasz uzywajac 2 kolorow pomadki - ciemniejsza na zewnatrz i jasna w samym srodku.. powodzenia! w razie pytan pisz maila: makeup@brandlay.com rowniez zaprzaszam do mnie na makijaz,konsultacje (juz nie zdalna) ![]() Kasia napisał(a): > Jak optycznie wyszczuplić moją okrągłą twarz ? > Jak " powiększyć " oczy i usta ? Przydało by mi kilka pomocnych rad .
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
hej,
najpierw włosy - ale o to już się pytałaś ![]() ![]() ![]() potem róż - na policzki, żeby lekko skrócić optycznie bok twarzy brązowy róż, albo puder brązujący na krańce zewnętrzne twarzy, żeby poprawić owal - czoło przy włosach po prawej i lewej oraz kości żuchwy za to muszę pochwalić dobór okularków, są tak delikatne, że prawie nie skracają twarzy ![]() a tak zupełnie na marginesie, to mi się wydaje, że Twoja twarz jest bliższa kwadratowej ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dzięki za podpowiedzi .
A tak na marginesie nie spodziwałąm się odpowiedzi od ... mężczyzny .
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A jak w takim razie szczupłą twarz poszerzyć??
no właśnie...jak? ;]
bo przytyć na twarzy jakos nie mogę...:P
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Kasia napisał(a):
> A tak na marginesie nie spodziwałąm się odpowiedzi od ... mężczyzny . to cieszę się, że mogłem lekko zaskoczyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.