|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wynajem pokoju dla studentki, jak to jest?
Czy któraś z Was studiuje zaocznie w innym mieście i wynajmuje sobie pokój na nocleg? Ja dojeżdżam na studia 100 km (studiuję w Lublinie), kończę późno zajęcia i nie mam nawet jak wrócić na noc z soboty na niedzielę do domu. Koleżanka wpadła na pomysł, żeby poszukać dla mnie z ogłoszeń jakiegoś pokoju na noc, no i znalazła. Starsza kobieta wynajmuje pokój właśnie dla zaocznych st. Umówiła nas na jutro na 11. żeby zobaczyć co i jak.
Chciałam spytać czy któraś z Was wynajmuje lub wynajmowała taki pokój? Na co powinnam zwrócić uwagę decydując sie na coś takiego? a może któraś z Was może polecić jakiś niedrogi nocleg w Lublinie? Z góry dziękuję i pozdrawiam ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: wynajem pokoju dla studentki, jak to jest?
Hmm... a może pokój w akademiku?
![]() Mój kolega, studiujący zaocznie (Kraków), tak robi... (on z kolei dojeżdża te kilka razy w miesiącu ok.350km= 6h jazdy autobusem ![]() nie wiem tylko czy zależy Ci na prywatności... w akademiku dostaje się zazwyczaj pokój kilkuosobowy... Tzn. to jest też na pewno zależne od ceny, jaką jesteś w stanie za ów pokój zapłacić- można chyba dostać "jedynkę" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
chyba już torche za późno na szukanie akademika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
w akademikach są pokoje goscinne itp, są wolne w weekendy i cczesto korzystają z nich studenci zaoczni, za pożno byloby gdyby chodzilo o dzienne chociaz i z tym sioe nie zgodzę, ludzie dostają akademik a poźniej rezygnują i miejsca są, no ale nieważne, chodzi o zaoczne.
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
w Domu Studenta Zaczonego mozesz nocowac, aczkolwiek nocleg trzeba sobie zaklepac duzo wczesniej, ok 2 tyg,
poza tym akademiki, pobliskie hotele, u kogos w domu, nawet tanio, bym sie bala nocowac, moze przesadzam, ale strachliwa jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tak, tak- mi chodzi właśnie o te "pokoje gościnne", jak to stwierdziła Iza_, które mogą wynająć np. studenci zaoczni... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
nazwalam to pokoje goscinne bo takie są u mnie w akademiku,ale ja zwał tak zwał
![]() nie ma znaczenia ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ludzie z mojego roku próbowali już z tymi akademikami, niestety nie mieli miejsc :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.