|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Perfekcyjnie...
Która z nas nie chciałaby wszystkiego robić perfekcyjnie- podzielmy się w tym nowym wątku swoimi perfekcyjnymi metodami na makijaż, porządki aby ułatwić sobie życie
![]() Większość z nich jest pewnie znana i od wielu lat stosowana we wszystkich domach, ale nie zapominajmy, że też prawie codziennie dochodzi Nam kolejna gospodyni, która chce mieć wszystko pod kontrolą ^^ Oto kilka moich propozycji: Kuchenka inox będzie się prezentować jak nowa jeśli po umyciu jej natłuścimy ja oliwką- efekt nieziemski ![]() Problem z zaparowanymi lustrami w łazience rozwiąże wtarcie w nie pianki do golenia... Brzydki zapach z lodówki zniweluje mielona kawa wysypana na spodeczek Skórka od banana sprawi, że liście od kwiatów będą się pięknie błyszczeć, a i kurz nie będzie tak do nich przywierał Pamiętajmy im mniej detergentów tym zdrowiej i lepiej dla naszego otoczenia ![]() A jakie są Wasze metody na perfekcję w swoim m4
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Perfekcyjnie...
te same metody podaje w swoim programie PPD. a podobny wątek już jest
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
może nie każdy ma okazję obejrzeć
albo jest coś czego jeszcze nie powiedziała :O |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Jest już taki wątek. Wyszukiwarka naprawdę nie gryzie.
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=604992
ten wątek to naprawdę skarbnica wiedzy
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, że nie zostałam zlinczowana...
a le skoro wątek już był to zawsze pod perfekcyjne można podciągnąć wszystko co się Wam udało perfekcyjnie wykonać...ja np. jestem z siebie dumna bo ostatnio perfekcyjnie zaczęło mi wychodzić malowanie paznokci nie ma zbędnego lakieru na skórkach, a i lakier jest równomiernie rozprowadzony, a to wszystko dzięki Wam wizażanki i Waszym poradomDziękuję
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
skórke od banana wypróbuję )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

a le skoro wątek już był to zawsze pod perfekcyjne można podciągnąć wszystko co się Wam udało perfekcyjnie wykonać...ja np. jestem z siebie dumna bo ostatnio perfekcyjnie zaczęło mi wychodzić malowanie paznokci