|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problemy z sutkami
od jakiegoś czasu zauważyłam,że w różnych sytuacjach dość mocno wciąga mi się jedna brodawka , nie wiem dlaczego, napoewno udam się do dr, ale chciałam zapytać, czy ktoś z aws orientuje się gdzie można kupić taką ssawkę, zakłada się ją na brodawkę by ją wyciągnąć i przez kiklka chwil można z nią chodzić, o ile się nie mylę, to w ten sposób można przygotować pierś do karmienia .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy z sutkami
Wydaje mi sie że w Aptece można ją kupić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Piersi do karmienia najlepiej przygotuje Twój partner
![]() Połączycie przyjemne z pożytecznym ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
mój mąż z pewnością lepiej by sobie poradził niż ssawka, ale to jakaś nietypowa sytuacja
![]() co do tego,że można ją dostać w aptece, to już dzwoniłam i pytałm,ale nic nie ma, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli ta brodawka wciąga Ci się od niedawna,a wcześniej było wszystko dobrze,to wydaje mi się ,że powinnaś udać się do lekarza.
Nie chcę Cię straszyć,ale sama kliknij sobie w Google i wpisz "wciąganie brodawki sutkowej" ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
momo, wiem co masz na myśli, jestem po wycięciu guza, był to włókniak, i od tego czasu właśnie często się wciąga, słyszałam o ssawkach, ale nie mogę nigdzie tego kupić! są tylko wkładki formujące itd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
No to mi ulżyło
![]() Ale o tych ssawkach nie słyszałam.Może spróbuj kupić zwykły laktator - on też ma niezłe ssanie ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
momo rozumiem,że wiesz to z własnego doświadczenia, ha,ha puki nien znajdę tych ssawek to chyba pozostaje wypróbować ten laktator, choć nie jestem przekonana,że się sprawdzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hehe, przystawiłam sobie tylko raz taki laktator do piersi
![]() Jak dla mnie miał za potężne ssanie , nawet nim mleka nie odciągnęłam - tak bolało. ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze zapytać siostry ja jeszcze czegoś takiego nie miałam przyjemności używać wiec nazwy nie znam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
momo to mnie takie potężne ssanie może zadowoli
![]() ![]() ![]() sysunia a to siostra też ma podobne problemy, nie jestem sama?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.