|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam dobrego ginekologa w Krakowie
Dziewczyny,szukam dobrego ginekologa (miły kontakt z pacjentem,fachowa diagnoza,rozpoznanie) w Krakowie.Najlepiej kobietę,ale niekoniecznie.Chodzi mi o prywatne gabinety.Interesuje mnie okolica Nowej Huty.Proszę o adres,tel,nazwisko,ceny.I krótki opis co o nim/nich wiecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dobrego ginekologa w Krakowie
Ja chodze prywatnie do ScanMedu Przy rondzie Grzegórzeckim . Dokładnie chodze do Dr Skrobackiej -- bardzo miła lekarka,zawsze poświęca troche czasu każdej pacjentce. Zawsze bada -bardzo dokładnie . Można z nia porozmawiać na każdy temat , zawsze odpowiada na pytania , nigdy nie zbywa. Wizyta kosztuje początkowo 60 zł ale potem przysyłają ci do domu karte klienta i wtedy wizyta kosztuje 50 zł . Cytologia nie całe 20 zł .Ja jestem z niej bardzo zadowolona. Teraz wyjeżdżam do Anglii więc porobiła mi wszystkie badania , teraz ide do niej na wizyte po tabletki anty..... plus kilka recept ( zabezpieczenie przed infekcjami) nigdy nie robi problemu.
Tworzy w gabinecie taka atmosfere ,że człowiek czuje sie bardzo wyluzowany - a dla mnie to bardzo ważne. Jak masz jakies konkretne pytania to pytaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję na początku za odpowiedź.Właśnie-ta atmosfera,jakie to ważne.Nie być zbywanym,badanym szybko,bo ktoś następny czeka,nie traktowanym z góry,opryskliwie,nie informowanym o innych metodach np leczenia konkretnego problemu.Orientujesz się,ile się u niej czeka na wizyte?Czy po rejestracji jest szansa dostać się za 2,3,4 dni,czy raczej trzeba czekać tydzień,półtora,dwa?Czy jest tak,że nieraz się pójdzie i od razu przyjmie?To jakaś młodsza,starsza pani doktor? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co ta osoba jest drobna, tak sympatyczna na twarzy ze wyglada młodo ale mysle ze jest po 40 tce chyba wiecej nie ma, ale moge się mylić
![]() Wiesz co ja sie umawiam zawsze telefonicznie -- ona przyjmuje tam tylko w Piątki do godziny 12:00 przyjmuje jeszcze z tego co wiem dwa razy w tygodniu na Armii Krajowej w Scanmedzie ale dla mnie tam jest za daleko. I z tego co mi kiedyś mówila przyjmuje jeszcze gdzieś w Przychodni ale nie pamietam gdzie. Tak wiec jak zadzwonisz to ci kobieta powie kiedy ma wolne terminy , ale powiem ci że mi sie jeszcze nie zdazyło mieć problem z dostaniem do niej. Bardzo dużo osób przychodzi do niej w ciąży bo naprawde ona umie się zająć pacjentem i poświęca tyle czasu ile potrzeba ![]() Tu masz telefon: 012 629 88 00 Al Pokoju 2a |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję Ci serdecznie.Ja akurat w ciąży nie jestem (tak pisze bo pisałaś,że dużo kobiet w ciąży do niej chodzi).Szkoda,że tylko w piątki i tylko do 12ej.Ale cóż,czas na tego lekarza i "te" nasze kobiece sprawy,problemy musi się znaleźć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() No zobaczysz Ja ci ja polecam napewno bedziesz zadowolona ! Pozdrawiam buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie znam aż tak Krakowa.Mieszkam tu od roku.Mieszkam koło ronda młyńskiego (Pijarów,ul.Ułanów-te okolice).Więc nawet nie wiem,gdzie byłoby mi bliżej.Ale mam auto,więc narzeczony mnie "poprowadzi". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkasz w okolicach mojego Tż ![]() To zdecydowanie bliżej ci jest na Al Pokoju przy Rondzie Grzegórzeckim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.