|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szukam Pilnie Korektora pod oczka z górnej półki - oddam Wiele
nieaktualne
Poszukuję: 1. Fajnych cieni w kolorkach których nie mam: róz, może być ostrzejszy, czerwień, czarny, granat, błękit (mogą być sypkie, matowe, z lekkim połyskiem - przyjme zarówno wysokopółkowe jak i np. APC czy Gosh 2. Korektorka - raczej wyzsza półka kanebo, dior, estee, givenchy może być też cliniqque kolorek jasny 3. fajną kredką do oczek (szczególnie białą i fioletową lub czarną, ciemnoczekoladową - może być ze średniej półki nawet Gosh : ) 4. ciekawe perfumki ... końcóweczki, miniaturki - (nie odlewki!) np. jose eisenberga jose lub annayake 7. Nie pogardzę też: różem. fioletowym, porządnym tuszem do rzęs. nowymi lakierami do paznokci ( mleczne, pastele, z drobinkami, lub zdecydowane bordo, fiolet, róż. jednak nigdy - brąz, czarne) profesjonalna pielęgnacja włosów - kręconych najchętniej, kosmetykami naturalnymi (maselka do ust, do ciała, mydełka, peeling (krem po oczka, i inne kremiki- tylko nowe) 8. Małą nową (lub w idealnym stanie) kosmetyczkę do torebka - płaską. Fajny 9. mały grzebień - rzadki do torebki - nowy Możliwe, że skusze się coś spoza listy. : ) Mój wątek wymiankowy w podpisie Edytowane przez marsylia Czas edycji: 2007-12-03 o 12:13 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam Pilnie Korektora pod oczka z górnej półki - oddam Wiele
Bardzo mi zależy na bazie pod makijaż górnopółkowej najchętniej Estee Lauder Face Primer plus matifone (czy jakoś tak
![]() Edytowane przez marsylia Czas edycji: 2007-12-03 o 12:13 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.