|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Strona internetowa wasze propozycje??!!Witam was!!
Bardzo bym chciała założyc strone internetowa ![]() Taka o róznych rzeczach i dla róznych osób ![]() Poprostu cos do poczytania poogladania itp no i oczyaiscie forum Czy macie jakies propozycje o czym ona by mogla byc?? Jakie tematy was interesuja Jakie stronki lubicie?? podzielcie sie!! ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Strona internetowa wasze propozycje??!!
Hm. Powiem tak: jeśli nie masz kompletnie pomysłu na stronę, to jej nie zakładaj. Zakładanie wtedy miałoby sens, gdybyś wiedziała przynajmniej o czym ma ona traktować (bo o wszystkim może znaczyć o niczym). Poza tym prowadząc stronę poświęconą danemu tematowi sama musisz się w tym trochę orientować, bo jaki jest sens zakładania strony o myślistwie, jesli w życiu nie byłaś na żadnym polowaniu i brzydzi Cię myśl o strzelaniu do zwierząt?
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
rozumiem o co ci chodzi....
ale ty ie rzumiesz o co mi... wiem jak mniej wiecej ma wygladac...nie wiem tylko czy tematy na tej stronie beda innych interesowac...ma to byc stronka posiwcona jakims nowinka w swiecie...tylko potrzebne mi opinie na temat o czym lubicie czytac...czy o gwiazdach czy o sporcie i takich tam...nie ja jedyna bede kierowac ta strona wiec nie ma problemu ze nie o wszystkim mam pojecie
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1. Orientalizmy w języku niemieckim.
2. Cyfrowe przetwarzanie sygnałów. 3. Systemy dociepleń. 4. Technika analogowa. Po co zakładać stronę, jeżeli nie robi się tego dla własnej przyjemności i jeżeli nie zna się tematu, którego ma dotyczyć? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
oj nie wiecie o mi chodzi...nie bede przecuiez zkladac tematu na stronie ktory wogole mi sie nie podoba...to nie ma byc ty;lko strona dla mnie...ma byc dla wikszosci...bo dla wszystkich sie nie da.....azdy ma inne zainteresowania...ale niektore u wielu osob sie pokrywaja
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Nie zakładaj - Wizaż już jest
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
wiemze jest
ale chciala bym cos swojego chciala bym mic cos co mnie cieszy i przy tym inni to lubia nie rozumiecie??
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Robisz badania rynkowe, co się sprzeda a co nie i co klientow bedzie interesowac.... (mowie w przenośni oczywiście)Mam racje czy nie? Jak tak to napisze co mnie by interesowało na takiej stonie...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
dokladnie
bo po co ma zakladac stronke ktora nikogo nie interesuje...napisz prosze
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Zrób klona wizażu....
Trochę kosmetyków, mody, kultury i ploteczek i będzie ok. ![]() A to moję (oczywiście patrząc bardzo subiektywnie) potrzeby - wyroby jubilerskie (od strony technicznej) - literatura, muzyka, film - Finlandia... ![]() - sztuka - kosmetyki, makijaże, oraz górnolotnie powiedziane "dbanie o siebie" ![]() - trochę ploteczek tak na orzeźwienie, tak o wszystkim i o niczym... ![]() Jak już założysz stronę, wyślij mi proszę na PW jej adres bo jestem ciekawa jak będzie wyglądać...
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Istnieje (na szczęscie, bo "powaga zabija powoli"
)
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
hmm ten temat przydalby mi sie bardzo na laborki z CPS
![]() a tak w ogole to JA chetnie poczytalabym cos znowu o modzie bo na wizazu to tylko pytaja co dla kogos, mimo iz sa rozne strony na ten temat to ladnych ubran nigdy malo hmmm nie wiem czy jest w sieci jakas stronka ale podobaloby mi sie cos takiego:wszelkie kolekcje ubran znanych firm tych tanszych rowniez,zdejcia tych ubran i ceny wszystko w jednym zeby nie trezba bylo latac po kazdej stronie oddzielnie no i moze jakies nowinki z wybiegow, czyli najnowsze kolekcje danych projektantow jest bardzo duzo tematow, zrob stronke o tym co wydaje Ci sie najlepsze w prowadzeniu i co sama Ciebie interesujepozdr |
|
|
|
|
#15 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sorry za OT
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
postaram sie zeby strona nie trafila na liste bezsensownych....nie oceniaj zbyt pochopnie.....moze jak ty nie chcesz czegos takigo to wypadalo by sie pochamowac....to jest moje marzenie utworzyc cos z mysla o innych i nie zycze sobie zebys sobie z moich marzen drwila.....to nie mile........
a co do reszty dziewczyn to bardzo dziekuje za opinie....myslalam wlasnie o tym zeby byla o modzie bo kocham mode...kosmetyki biuzteria to tez.... poza tym prócz strony oczywiscie bedzie forum wiec czesc tych tematów bedzie na nim...wiem ze na wizazu na modzie ciezko jest sie czegos dowiedziec....watki ciagle typu "czy dobrze w tym wygladam" "ktore buty lepsze" i takie4 tam...oczywiscie adres przesle![]() a która sie jeszcze wypowie??
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Więcej dystansu do siebie. Wolność słowa mamy i nie można się obruszać, bo ktoś ośmielił się zażartować z twojego (dziwnego dla mnie) pomysłu. Takie życie. Trzeba było nie tworzyć tego wątku, skoro tak bardzo się przejmujesz zwykłym żartem (jakby nie było - ze strony obcej dla ciebie osoby)
Naprawdę nie wiem w czym problem.
|
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niby dlaczego to glupi pomysl?? jakby ludzie nie mieli takich pomysłow to wybacz ale nie miala bys sie gdzie wypowiadac
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Pokaż mi posta gdzie tak napisalam
Dla mnie EOT, niech żyje poczucie humoru i uwazne czytanie + szczypta dystansu do siebie (polecam, cisnienie nie skacze tak szybko) ............. ![]() Sprawdzilam w profilu twoj wiek i juz wszystko jasne Też byłam nerwowa jako nastolatka i uważałam, że wszyscy są przeciwko mnie i się czepiają. To minie
|
|
|
#20 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cisnienie mi nie skoczylo...moze tak ci sie wydaje po moich wypowiedziach...bronie sie i tyle...kazdy ma prawo....rozumiem ze ty tez chcesz sie wypowiedziec tylko przykro mi ze odrazu mnie skreslasz...jesli to byl naprawde zart to spoko...... moj wiek nie swiadczy o tym jaka jestem...moze u ciebie w mlodosci tak bylo...
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
kto ma jeszcze propozycje??
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
ja
![]() chętnie odwiedzałabym stronę, która zawierałaby: nowości: kosmetyczne, książkowe, kinowe, filmowe, muzyczne porady dot. dbania o poszczególne części ciała typy kolorystyczne i pomoc przy doborze ubrań, makijażu streszczenia popularnych seriali [z wyprzedzeniem do 2-3tyg] ![]() newsy i ciekawostki z życia gwiazd nowe kolekcje ze sklepów odzieżowych [fotki] "kurs" robienia biżuterii hand-made ciekawe rekordy z księgi guinessa
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

Robisz badania rynkowe, co się sprzeda a co nie i co klientow bedzie interesowac....
(mowie w przenośni oczywiście)